NRK Meny
Normal

Molde vil ha Øyvind Hoås

Ole Gunnar Solskjær ønsker å forsterke stallen med Sarpsborg 08s Øyvind Hoås. – Det blir ikke billig, svarer Bjørn Inge Nilsen.

Øyvind Hoås

Øyvind Hoås jubler med lagkameratene etter scoring for Sarpsborg. Neste sesong blir det kanskje mer jubel, i en annen drakt.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

I går kveld bekreftet sportslig leder i Sarpsborg 08 at Molde har tatt kontakt med klubben vedrørende spissen Øyvind Hoås.

– Øyvind er under kontrakt med oss i to år til og Molde ønsket å vite hvordan vi stilte oss i en slik sak, sa Nilsen til sa.no.

I dag røper Nilsen overfor samme kilde hvordan klubben stiller seg i saken.

– Det vil ikke bli billig for Molde dersom det skulle bli en realitet.

Møter på Sarpsborg-trening i januar

Ole Gunnar Solskjær ønsker å forsterke stallen foran neste års kvalifisering til Champions League.

Med økonomiske muskler få andre i eliteserien kan vise til, skulle ikke klubben ha noe problem med å bla opp det Sarpsborg 08 krever.

Å overtale spilleren om å flytte hjem til Molde kan derimot bli en vanskeligere oppgave.

– Det er hyggelig å bli lagt merke til, men 3. januar er jeg på trening i Sarpsborg 08 som planlagt, regner jeg med, sier Hoås til avisen.

– Jeg har alltid sagt at jeg en dag skal flytte tilbake til Molde. Men jeg regner med at det ikke skjer før om to-tre år.

Øyvind Hoås er for øvrig på juleferie i hjembyen Molde.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra NRK Østfold

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 18:50.
  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.