NRK Meny
Normal

Molde vil ha Øyvind Hoås

Ole Gunnar Solskjær ønsker å forsterke stallen med Sarpsborg 08s Øyvind Hoås. – Det blir ikke billig, svarer Bjørn Inge Nilsen.

Øyvind Hoås

Øyvind Hoås jubler med lagkameratene etter scoring for Sarpsborg. Neste sesong blir det kanskje mer jubel, i en annen drakt.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

I går kveld bekreftet sportslig leder i Sarpsborg 08 at Molde har tatt kontakt med klubben vedrørende spissen Øyvind Hoås.

– Øyvind er under kontrakt med oss i to år til og Molde ønsket å vite hvordan vi stilte oss i en slik sak, sa Nilsen til sa.no.

I dag røper Nilsen overfor samme kilde hvordan klubben stiller seg i saken.

– Det vil ikke bli billig for Molde dersom det skulle bli en realitet.

Møter på Sarpsborg-trening i januar

Ole Gunnar Solskjær ønsker å forsterke stallen foran neste års kvalifisering til Champions League.

Med økonomiske muskler få andre i eliteserien kan vise til, skulle ikke klubben ha noe problem med å bla opp det Sarpsborg 08 krever.

Å overtale spilleren om å flytte hjem til Molde kan derimot bli en vanskeligere oppgave.

– Det er hyggelig å bli lagt merke til, men 3. januar er jeg på trening i Sarpsborg 08 som planlagt, regner jeg med, sier Hoås til avisen.

– Jeg har alltid sagt at jeg en dag skal flytte tilbake til Molde. Men jeg regner med at det ikke skjer før om to-tre år.

Øyvind Hoås er for øvrig på juleferie i hjembyen Molde.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østli blir værende i Sarpsborg 08

    Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

    Anders Østli
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • To ferger ute av drift på fjorden

    Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.