NRK Meny
Normal

Mann skadet i MC-løp

En mann ble skadet da to motorsykler kolliderte på Sperrebotn i Våler. Begge de involverte deltok i et løp.

MC-ulykke i Våler

Deltagere i et løp for veteranmotorsykler kolliderte i Våler. Ingen av førerne ble alvorlig skadd.

Politiet i Østfold meldte om ulykke ved 12-tiden lørdag. Ambulanse og politi rykket ut etter meldingen om at to motorsykler kolliderte på fylkesvei 115 i Våler. Ulykken skjedde da den ene motorsykkelen kjørte inn i den andre bakfra, ifølge politiet.

To personer er kjørt til sykehus, en av dem skal ha fått en ankelskade. Den andre er sendt inn for sjekk, opplyser politivakta i Østfold. Det er ikke snakk om alvorlgie skader.

Kort avstand

Etter det politiet har fått rede på, så bremset den forreste MC-føreren, og ble påkjørt bakfra. Politiet skal etterforske om den bakerste føreren har holdt trygg avstand, og har midlertidig beslaglagt motorsyklistens førerkort.

Begge de involverte deltok i et løp for veteranmotorsykler som arrangeres i Våler i helgen. Ingen av motorsyklistene ble alvorlig skadd, men den ene av dem ble tatt med i ambulanse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Billigere å handle i Sverige

    Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

    – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

  • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

    Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.