NRK Meny
Normal

Mads Østberg bryter Rally Polen

Lå på tredjeplass sammenlagt da han kjørte på en stein.

Mads Østberg Rally Polen

Mads Østberg lå godt an i Rally Polen før han kjørte på en stein.

Foto: Citroën Racing

Etter 13 gjennomførte fartsprøver var Mads Østberg tredje best sammenlagt, og lå an til å bli nummer to på den 14. prøven.

Mads Østberg ut av Rally Polen

Madst Østberg la ut dette bilde på Twitter etter uhellet.

Foto: Privat

Men mot slutten av fartsprøven traff bilen en stein.

– Den var helt umulig å se og vi fikk ingen forvarsel om at den var der. Resultatet ble at vi fikk slått av et hjul og ødelagt styringen, forteller Østberg.

– På grunn av manglende styring ble det vanskelig i neste sving, og det endte med at vi rulla isteden. Når bilen er tilbake på service, kommer teamet til å se på skadene og da avgjøre om det blir Rally2 i morgen eller ikke.

Det var også flere førere som fikk problemer med den samme steinen. Jari-Matti Latvala fikk en demper slått opp gjennom panseret, mens både Robert Kubica og Henning Solberg punkterte etter å ha truffet steinen.

Foreløpig ligger Andreas MIkkelsen på andre plass av Rally Polen, mens Henning Solberg ligger på åttende.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mindre personskade etter ulykke

    Politiet opplyser at en person har blitt lettere skadet etter trafikkulykken på E6. To biler var involvert i ulykken, som skjedde i nordgående løp ved Høk i Sarpsborg.

  • Trafikkulykke på E6

    Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E6 mellom Sarpsborg og Halden. Ulykken har skjedd i nordgående felt og brannvesenet fra begge byene har rykket ut, skriver Alarmsentral Brann Øst på Twitter.