NRK Meny
Normal

Tenåringer i retten for å ha sladdet i ring

- Utenfor Østfoldbadet sladdet de minst i 180 grader.

Østfoldbadet i Askim

- Det var 1. desember i fjor de fire tenåringene fra Askim, Knapstad og Mysen, sladdet i bil på parkeringsplassen utenfor Østfoldbadet i Askim, ifølge påtalemyndigheten.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Det var 1. desember i fjor de fire tenåringene fra Askim, Knapstad og Mysen, sladdet i bil på en parkeringsplass med stor trafikk, hevder påtalemyndigheten i tiltalene mot de fire.

- Farlig

Sakene skal opp for Heggen og Frøland tingrett 27 januar i år.

- Området hvor ungdommene sladdet er trafikkert. Det sto flere parkerte biler og personer beveger seg i dette området, slik at det var til fare for personer og andre kjøretøy, står det i tiltalene.

Sladdingen i 180 grader skjedde ved 21-tiden 1. desember i fjor. Tre av guttene som nå er tiltalt var 19 år mens den fjerde er 18 år. To av dem er fra Askim, en fra Knapstad og en fra Mysen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Døde trolig av overdose


    To menn som ble funnet døde i en bolig på Torp i Fredrikstad for ti dager siden, døde trolig av overdoser. Det viser en foreløbig obduksjonsrapport,
    sier krimsjef ved Fredrikstad politistasjon Rune Albertsen. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene.

  • Ny styreleder i Helse Sør-Øst

    Tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem overtar som styreleder i Helse Sør-Øst. Gjedrem erstatter Ann-Kristin Olsen som ble Norges første kvinnelige politimester i Halden i 1983. Det er Helse- og omsorgsministeren som har utnevnt det nye styret.