NRK Meny
Normal

LSK-spiller klar for Sarpsborg 08

Kantspilleren Nicolay Solberg går på lån til førstedivisjonsklubben.

Nicolay Solberg

Nicolay Solberg (t.v.) er klar for Sarpsborg 08.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

20-åringen fra Tønsberg har det siste året spilt i Lillestrøm, men er nå klar for å spille den kommende sesongen for Sarpsborg 08.

– Det er jeg veldig glad for. Jeg hadde en veldig god samtale med Roar Johansen, og da ble jeg enda mer interessert i å komme hit. Når de i tillegg ville ha meg, gikk det i boks, sier Solberg til sarpsborg08.no.

Midtbanespilleren er en av spillerne som har scoret mest for Lillestrøm i treningskampene denne vinteren. Han var også med da Lillestrøm tapte 2–3 mot Sarpsborg 08 i vinter.

– Kan være positivt for både spilleren og klubben

Lillestrøm har allikevel altså valgt å la Solberg prøve seg i en lavere divisjon i 2012.

– Vi har leid ut Nicolay Solberg til Sarpsborg 08, og i utgangspunktet er han leid ut hele sesongen. Dette er noe vi mener kan være veldig positivt for Nicolay på kort sikt og Lillestrøm på lang sikt, sier sportsdirektør i Lillestrøm, Torgeir Bjarmann til LSK.no.

I går ble den spanske venstrebacken Alvaro Baigorri klar for to år i Sarpsborg. 28-åringen har tidligere spilt for både Real Madrid og Atlético Madrid som ung, og var tidligere i vinter på prøvespill i Vålerenga.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pågrepet for narkotika

    En mann i 20 årene er pågrepet etter at politiet fant marihuana i bilen hans i Moss sent i går kveld.

  • Fergetrafikken oppe å går igjen

    Fergetrafikken mellom Moss og Horten er tilbake til normalen. Tidligere i kveld var det ventetider opp mot en time på grunn av tekniske problemer på den ene ferga. Det er nå ordnet opp i, melder Bastø Fosen på sin hjemmeside.