NRK Meny
Normal

Kjørte inn i traktor på E6

En dame i 40-årene pådro seg moderate skader i en kollisjon mellom personbil og traktor.

Bil krasjet med traktor på E6

Ett felt er midlertidig stengt på E6, og det har dannet seg kø forbi ulykkesstedet.

Foto: David Thowsen / Østfoldnytt

Ulykken skjedde på E6 like nord for avkjøringen til Halden, i sørgående retning. Politiet fikk melding rundt klokken 17.30 onsdag ettermiddag.

– Melding om trafikkuhell mellom traktor og bil. Ambulanse på stedet. Politi på vei, skrev operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt på Twitter.

Det viste seg at en personbil hadde blitt kjørt i en traktor bakfra. Føreren av personbilen, en dame i 40-årene, pådro seg moderate skader i sammenstøtet.

– Hun har vært uoppmerksom, anmeldes og beslag av førerkort, melder politiet på Twitter.

Ett felt ble en stund sperret som følge av ulykken, men litt før klokken 18.30 opplyser politiet at veien er ryddet og åpnet for normal trafikk.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bortetap for Fredrikstad

    Fredrikstad Fotballklubb ledet to ganger i bortekampen mot Asker i ettermiddag, men tapte til slutt 3-2 for laget som ligger midt på tabellen i 2. divisjon. Kun to poeng skiller FFK på 2. plass fra 7. plassen når lagene tar sommerferie. Moss spilte 0-0 hjemme mot Bærum

  • Oljelekkasje fra Kråkerøybrua

    Brannvesenet har lagt ut lenser i Glomma etter at det begynte å lekke olje fra Kråkerøybrua i Fredrikstad. Oljen kommer fra en oljeslange som ble revet av i forbindelse med en bruåpning lørdag, skriver Fredriksstad Blad. Brua åpnes ikke båtpasseringer, og det er usikkert når den kan åpnes igjen.

    Brannbåten ligger under Kråkerøybrua i forbindelse med oljelekkasje
    Foto: Grete Ruud/NRK