NRK Meny

Innbrudd i Rygge

Det ble oppdaget innbrudd i to bolighus i Rygge i helgen. Ved femtiden søndag morgen ble politiet varslet av et vaktselskap om at alarmen gikk i et hus på Ekholt. Uvedkommende har vært inne i kjelleren. Det er uklart hva som er stjålet, fordi familien som bor i huset fortsatt er bortreist. Sent lørdag kveld oppdaget en huseier på Halmstad at innbruddstyver hadde vært på besøk, og der skal det være stjålet for ting for betydelige verdier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anne Enger til Nobelkomiteen

    Tidligere Sp-politiker, stortingsrepresentant, statsråd og fylkesmann Anne Enger er utnevnt til Nobelkomiteen. Det opplyser Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum til Dagbladet. Enger går inn som første varamedlem, men blir fast representant om to år.

    Anne Enger og Morten Lang Ree
    Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
  • Tror smuglere samarbeidet

    Lørdag ettermiddag måtte politiet stanse en norskregistrert varebil, som ikke stanset for tollkontroll. Bilen var lastet med over 660 kartonger sigaretter og nesten 1,4 tonn med alkoholvarer. En svenskregistrert bil med drøyt 570 liter alkohol ble også stanset av tollerne. Sakene ses i sammenheng, opplyser tollregion Øst.