NRK Meny
Normal

Ikke noe kriminelt bak funn av bevisstløs kvinne

Politiet mener kvinnen som ble funnet bevisstløs ved en vei i Askim natt til tirsdag, ikke ble utsatt for noe kriminelt.

Bevisstløs kvinne funnet i Askim

Den bevisstløse kvinnen ble hentet med luftambulanse og fløyet til Ullevål.

Foto: Freddie Larsen

Det sier stasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon, Trond Widme.

– Det er snakk om helse. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere, sier han.

Laster Twitter-innhold

Det var natt til tirsdag at politiet fikk melding om en bevisstløs kvinne ved en vei i Askim. De ble varslet gjennom AMK, etter at kvinnen hadde blitt funnet av forbipasserende. Hun ble hentet med luftambulanse og fraktet til Ullevål sykehus.

Politiet måtte vente med avhør kvinnen, og holdt lenge alle muligheter åpne.

– Per nå har vi ingen klare teorier. Jeg vil ikke spekulere i om det kan ha skjedd noe kriminelt, men det er en åpen etterforskning. Skadene hennes er ikke alvorlige, men vi er usikre på om det kan ha skjedd et trafikkuhell eller om noe annet ligger bak. Det er det vi prøver å få opplyst gjennom etterforskningen, opplyste Sveen tirsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 23.600 i gebyr etter overlast

    Et tømmervogntog ble stanset av Statens vegvesen under en kontroll i Mysen i dag. Vogntoget hadde 6,8 tonn overlast. Maks tillat er 60 tonn. Vogntogføreren fikk 23.600 kroner i overlastgebyr.

  • Islandsk landslagsspiller til 08

    22 år gamle Orri Sigurdur Omarsson har signert en treårskontrakt med Sarpsborg 08. Midtstopperen debuterte på Islands A-landslag i januar.

    Orri Sigurdur Omarsson
    Foto: Sarpsborg 08