NRK Meny
Normal

Ikke noe kriminelt bak funn av bevisstløs kvinne

Politiet mener kvinnen som ble funnet bevisstløs ved en vei i Askim natt til tirsdag, ikke ble utsatt for noe kriminelt.

Bevisstløs kvinne funnet i Askim

Den bevisstløse kvinnen ble hentet med luftambulanse og fløyet til Ullevål.

Foto: Freddie Larsen

Det sier stasjonssjef ved Indre Østfold politistasjon, Trond Widme.

– Det er snakk om helse. Noe mer enn det ønsker jeg ikke å kommentere, sier han.

Laster Twitter-innhold

Det var natt til tirsdag at politiet fikk melding om en bevisstløs kvinne ved en vei i Askim. De ble varslet gjennom AMK, etter at kvinnen hadde blitt funnet av forbipasserende. Hun ble hentet med luftambulanse og fraktet til Ullevål sykehus.

Politiet måtte vente med avhør kvinnen, og holdt lenge alle muligheter åpne.

– Per nå har vi ingen klare teorier. Jeg vil ikke spekulere i om det kan ha skjedd noe kriminelt, men det er en åpen etterforskning. Skadene hennes er ikke alvorlige, men vi er usikre på om det kan ha skjedd et trafikkuhell eller om noe annet ligger bak. Det er det vi prøver å få opplyst gjennom etterforskningen, opplyste Sveen tirsdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To fikk forelegg

    To personer fikk forenklet forelegg fordi de kjørte for fort i Kurlandveien i Sarpsborg hvor Up hadde kontroll i formiddag. Høyeste hastighets som ble målt i 50-sonen var 62 km/t.

  • Økobonde skeptisk til fôrimport

    Forrige uke ble det enklere regler for å importere fôr til dyrene. Men det er ikke en god løsning for økobonde Randi Finstad Sand. Hun vil ikke bruke annet fôr enn økologisk.