NRK Meny
Normal

Hvem eier denne kofferten?

Politiet i Sarpsborg etterlyser eieren av denne kofferten som er full av mynter. Kofferten har vært eierløs siden den ble funnet av politiet i september.

Koffert uten eier
Foto: Politiet

– Vi fikk en melding om en koffert, som virket gjemt bort, i september. Det var i området rundt Ise i Sarpsborg, forteller politiførstebetjent, Daniel Wallin Holm, til NRK.

Saken ble først omtalt av Sarpsborg Arbeiderblad.

Bildet av kofferten og etterlysningen av dens eier ble først sendt ut internt i politiet. Etterforskningen var resultatløs. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med eieren eller noen som kan ha opplysninger.

– Kofferten inneholder mynter fra flere forskjellige land. Det er mynt som fortsatt er gyldige, så det er snakk om en viss verdi i denne kofferten. Men det er jo begrenset hvor mange mynter en får plass til i en koffert.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.