NRK Meny
Normal

Hvem eier denne kofferten?

Politiet i Sarpsborg etterlyser eieren av denne kofferten som er full av mynter. Kofferten har vært eierløs siden den ble funnet av politiet i september.

Koffert uten eier
Foto: Politiet

– Vi fikk en melding om en koffert, som virket gjemt bort, i september. Det var i området rundt Ise i Sarpsborg, forteller politiførstebetjent, Daniel Wallin Holm, til NRK.

Saken ble først omtalt av Sarpsborg Arbeiderblad.

Bildet av kofferten og etterlysningen av dens eier ble først sendt ut internt i politiet. Etterforskningen var resultatløs. Nå ønsker politiet å komme i kontakt med eieren eller noen som kan ha opplysninger.

– Kofferten inneholder mynter fra flere forskjellige land. Det er mynt som fortsatt er gyldige, så det er snakk om en viss verdi i denne kofferten. Men det er jo begrenset hvor mange mynter en får plass til i en koffert.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Politiet tok førerkort

    Utrykningspolitiet stoppet tidligere i kveld en svensk bilfører som kjørte i 137 kilometer i timen i 90-sonen. Svensken ble stoppet på E18 i Eidsberg, skriver politiet på Twitter.

  • Totalforbud mot medbrakt alkohol

    Det blir nå totalforbud mot medbrakt alkohol på russefester, det skriver Aftenposten. Politidirektoratet sier til avisa at både parkeringsplasser og campingområder på russetreff trenger skjenkebevilling.