NRK Meny
Normal

Her «fistbumper» Dronningen

Slottet sendte ut melding om at kongeparet ikke stiller opp på selfier. Men knoke-knakking er innafor.

Dronning Sonja besøkte Østfold Ankomssenter onsdag 21. oktober 2015.

Dronning Sonja og Kong Harald besøkte det nye ankomstmottaket i Råde onsdag. I videoen ser man hvordan et av barna på senteret tok imot Dronningen. Foto: Lokman Ghorbani/NRK

Kongeparet besøkte i dag Østfold Ankomstmottak ved E6 i Råde. Senteret åpna i helga, og allerede tirsdag forrige uke ble det annonsert at Kong Harald og Dronning Sonja ville besøke ankomstmottaket i bygda i Østfold, og samtidig besøke Råde Ungdomsskole.

Kongehuset presiserte at det ikke var fotoforbud

Men på ungdomsskolen fikk ikke elevene lov til å ha med seg mobiltelefonen . Noen tolket nok det som et fotoforbud, men Slottet gikk i dag ut med en melding på sine sider om at ungdommen gjerne måtte fotografere Kongeparet, men at de ikke stilte opp på selfier.

Det har tydeligvis ikke noe å gjøre med mangel på forståelse på hvordan ungdommen kommuniserer, for da Dronningen på ankomstsenteret ble tilbudt en såkalt «fistbump», eller en «knokeknakk», var hun på tilbudssida.

Se video fra kongeparets besøk i Råde:

Her fistbumper Dronningen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se TV-nyhetene kl.18:50

  • Stjal penger fra bingolokaler

    Politiet i Halden leter etter to menn som skal ha stjålet en veske med penger fra bingolokaler i Violgata i 16.40-tiden. Den ene mannen var kledd i beige shorts og hvit t-skjorte, den andre andre med mørkblå shorts.

    Laster Twitter-innhold