NRK Meny
Normal

Har fremdeles ikke funnet Hans

86 år gamle Hans Vullstad har vært savnet i halvannet døgn.

Etterlyst leteaksjon

Ingen fant Hans Vullstad i natt heller.

Foto: Politiet/Andreas Utberg

Østfoldpolitiets operasjonsleder Arne Olav Haraldstad sier aksjonen har pågått i hele natt, med mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret ute.

– Det er ikke gjort noe funn, leteaksjonen vil fortsette utover formiddagen, sier Haraldstad.

– Det vil bli vurdert fortløpende utover ettermiddagen om hvordan vi forholder oss videre utover kvelden, fortsetter han.

Klokken 10:00 i dag var Vullstad fremdeles ikke funnet. Politiet understreker at de fortsatt er veldig interessert i tips fra publikum:

– Han kan gå lengre strekninger. Aktuelle områder er derfor ikke begrenset til Jeløy. Tips kan ringes inn til politiet på telefon 02800, sier politioverbetjent Paul Horne Østfold politidistrikt.

Savnet i ett og et halvt døgn

Politiet har foreløpig ingen teorier om hva som kan ha skjedd. Foreløpig konstaterer de bare at Hans Vullstad fortsatt er borte.

86 år gamle Vullstad har nå vært savnet i snart halvannet døgn.

Haraldstad vil ikke spekulere altfor mye i hva som ligger i det, men sier at det er klart at håpet svekkes så lenge tiden går uten funn.

– Vi har fått noen tips. Noen av de gikk på observasjoner som nok kan stemme med den savnede, men de er fra søndagen. Andre tips vi har sjekket opp i løpet av gårsdagen har vist seg å ikke stemme.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.

  • Mann dømt for overgrep

    En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.