NRK Meny
Normal

Håper på mer enn 1.000 tilskuere

I ettermiddag møter Liverpool legends FFK legends på Fredrikstad stadion.

Liverpool-legender signerer autografer i Torvbyen

Det var mange som ville sikre seg autografene til de tidligere storspillerne fra Liverpool.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Vi håper på mye folk i kveld. Kommer det mer 1.000 tilskuere, så er vi veldig fornøyde. Kommer det flere enn det, så er det fantastisk, sier daglig leder i FFK, Geir Bakken.

Legendelaget fra Liverpool består av blant annet tidligere storspillere som Rob Jones, Jason McAteer, Phil Babb, Jan Mølby, Vladimir Smicer, John Barnes og Jari Litmanen.

– Når det er spillefri i førstedivisjon og Tippeligaen, så er det morsomt å kunne vise frem en kamp som dette. Personlig så er jo John Barnes den største helten, så dette blir morsomt, sier Bakken.

Han har ikke oversikt over hvor mange billetter som er solgt, men han kan melde om at det har vært stor interesse for kampen i forkant.

Kampen spilles i ettermiddag på Fredrikstad stadion.

– Det er 150 personer som er påmeldt til legendemiddagen etter kampen, så da blir det nok mange morsomme historier og auksjon av drakter, avslutter Bakken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Stoppet for flere lovbrudd

  En kvinne ble tatt av politiet for å kjøre mot rødt lys i formiddag, og det fikk følger for henne: Det viste seg at hun hadde såpass mange prikker fra før at hun måtte levere fra seg førerkortet. Bilen hun kjørte var ikke forsikret, så med de nye reglene for dagsbøter for uforsikrede biler og forelegg for kjøring mot rødt lys blir dette kostbart for kvinnen i 40-årene.

 • Røkke ute av kampen om Norske Skog

  Aker ute av kampen om Norske Skogs fabrikker, det skriver Dagens Næringsliv.

  Ifølge avisa trekker Kjell Inge Røkke og hans Aker seg fra kampen om å overta Norske Skog, etter at samarbeidet med hedgefondet Oceanwood surnet.

  Kjell Inge Røkke
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix