NRK Meny
Normal

Håper på mer enn 1.000 tilskuere

I ettermiddag møter Liverpool legends FFK legends på Fredrikstad stadion.

Liverpool-legender signerer autografer i Torvbyen

Det var mange som ville sikre seg autografene til de tidligere storspillerne fra Liverpool.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Vi håper på mye folk i kveld. Kommer det mer 1.000 tilskuere, så er vi veldig fornøyde. Kommer det flere enn det, så er det fantastisk, sier daglig leder i FFK, Geir Bakken.

Legendelaget fra Liverpool består av blant annet tidligere storspillere som Rob Jones, Jason McAteer, Phil Babb, Jan Mølby, Vladimir Smicer, John Barnes og Jari Litmanen.

– Når det er spillefri i førstedivisjon og Tippeligaen, så er det morsomt å kunne vise frem en kamp som dette. Personlig så er jo John Barnes den største helten, så dette blir morsomt, sier Bakken.

Han har ikke oversikt over hvor mange billetter som er solgt, men han kan melde om at det har vært stor interesse for kampen i forkant.

Kampen spilles i ettermiddag på Fredrikstad stadion.

– Det er 150 personer som er påmeldt til legendemiddagen etter kampen, så da blir det nok mange morsomme historier og auksjon av drakter, avslutter Bakken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Kidnappet jente tilbake på Kypros

    Den fire år gamle jenta som i april ble bortført av faren sin på Kypros er gjenforent med moren, melder VG. Faren hevder at det var moren som kidnappet barnet fra ham i Norge i 2015, men Oslo tingrett har slått at far pliktet å levere datteren tilbake.

  • Mistet lappen etter sladding

    En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.