NRK Meny
Normal

Håper Kvisvik ikke forlater Kvik

– Det ville være et kjempetap å miste Kvisvik, sier Kvik Halden-trener Ørjan Christiansen.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik (arkivfoto)

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

Onsdag gikk finansmannen Idar Vollvik ut og sa at han hadde satt i gang en kronerulling for å få Raymond Kvisvik fra Kvik Halden til Lyn. Trener Ørjan Christiansen håper ikke dette skjer.

– Alle kan kjøpes hvis pengesummen er stor nok

– Det ville være et kjempetap og en stor nedtur for klubben og svært mange. Spesielt de som er rundt laget og hadde gledet seg til å se Raymond for Kvik Halden, sier Kvik-trener Ørjan Christiansen.

Samtidig understreker Christiansen at klubben ennå ikke har fått noen formell henvendelser, og at kontrakten med Kvisvik ikke går ut for i 2012.

– Men i dag kan alle fotballspillere kjøpes hvis pengesummen er stor nok. Det kan vi ikke gjøre noe med, sier treneren til NRK.

Kvik Halden
Foto: Rainer Prang / NRK

Spesiell avtale med Kvik

Etter at Kvisviks kontrakt gikk ut med Fredrikstad etter fjorårets sesong, valgte 36-åringen å spille for 3.divisjonsklubben Kvik Halden.

– For meg er dette en ny vri. Det å være med på å bygge opp et lag har alltid trigget meg, og nå får jeg muligheten til å gjøre det, sier Kvisvik til NRK.

Med en gangske spesiell avtale jobber Kvisvik for et Fredrikstad-firma som betaler lønna hans, og i avtalen inngår at han skal spille for Halden-klubben. I tillegg har han fungert som fotballekspert for NRK.

I kjempeform

– Hvis jeg skal over til Lyn må eventuelt Idar Vollvik kjøpe meg ut av kontrakten med Kvik Halden. Det er veldig mye som skal til for at jeg skal bli en Lyn-spiller nå, sier Kvisvik.

Kvik Halden-trener Christiansen forteller om en midtbanespiller i kjempeform for tiden.

– Jeg våger å si, og mange har sikkert lagt merke til, at Raymond er i så god form som han ikke har vært på svært lenge. Han trener maksimalt både sammen med laget og på egenhånd, sier Christiansen til NRK.

Video Super-Ray til Lyn?

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke kontroll på Rømskog-skogbrann

    Et område på 100X20 meter på Stangebrot i Rømskog brenner. Brannvesenet er på stedet, men har foreløpig ikke kontroll på brannen. Skogbrannhelikopteret er rekvirert.

  • Plen brant i Halden

    Det var en gressplen foran en bolig som brant i Halden. Omtrent 50 kvadratmeter skal ha brent. Brannvesenet holder nå på med etterslukking, og vil igjen påminne folk om at det er totalt brannforbud.