NRK Meny

Hadde 500 kilo overlast

En svenske kan vente seg en betydelig bot fra politiet, etter at han ble stanset med en overlastet henger på Ørje i går formiddag. Han kjørte bil med henger, og på hengeren hadde han en personbil. Problemet var at bilen han hadde på hengeren veide 1362 kilo, og hengeren var dimensjonert for inntil 850 kilo, med andre ord en overlast på over 500 kilo. Mannen hadde ikke vognkort for hverken bil eller henger med seg. Svensken parkerte trekkbil og henger på Ørje, og kjørte videre med bilen som opprinnelig stod på hengeren, opplyser lensmannen i Marker.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Promillekjørte med barn i bilen

    En kvinne i 40-åra er anmeldt for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand med tre mindre barn i bilen i Sarpsborg søndag kveld. Kvinnen tilsto å ha tatt sterke medisiner. Førerkortet er beslaglagt og barnevernet er orientert, melder politiet.

    Laster Twitter-innhold
  • Oppfordrer til Donald-klikk

    Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

    Laster Twitter-innhold