NRK Meny
Normal

Fortsetter å lete etter Emine

Den Albanske kulturforeningen i Halden har satt i gang sin egen leteaksjon. De mener politiet avsluttet leteaksjonen etter Emine Jasharaj for tidlig.

Savnet kvinne

Politiet avsluttet sin leting tirsdag kveld. Nå leter private etter Emine Jasharaj (47)

Foto: Johnny Larsen / Politiet / NRK/Politiet

– De skulle fortsatt å lete litt til. Ihvertfall med båt. Det sier kontaktpersonen i Albansk kulturforening i Halden, Qamil Haklaj til NRK.

Politiet har avsluttet den aktive letingen etter Emine Jasharaj (47) som er meldt savnet i Halden. Det syntes kulturforeningen var for tidlig, så de bestemte seg for å fortsette å lete på egenhånd.

– Vi gjør dette for å hjelpe familien. Det albanske miljøet i Halden er ikke så stort, vi kjente familien, alle sammen, og nå vil vi hjelpe, fortsetter Haklaj.

Leter

Politiet lett tirsdag etter kvinnen også med båt.

Foto: Johnny Larsen

Tirsdag kveld opplyste politiet at de foreløpig ikke leter etter en antatt død person. Dette opprettholdes onsdag.

– Vi etterforsker bredt med tanke på at hun fortsatt er mulig å finne, og holder oss til håpet om at det er mulig å finne henne i live, sier Løvengreen.

Vi gjør dette for å hjelpe familien.

Qamil Haklaj

Ifølge politiet gikk kvinnen ut en tur fra boligen sin i Frøyas vei i Halden rundt klokken 19 søndag. Siden har ingen sett henne.

Haklaj vet ikke hvor lenge til kommer til å fortsette å lete etter Emine Jasharaj (47).

– Det får vi se an. Vi skal møtes hver morgen klokken halv ni, og i utgangspunktet lete til det blir mørkt hver dag. Vi har ikke tilgang til båter, så vi vil komme til å konsentrere letingen til skogsområdene, sier han videre.

Han oppfordrer alle som vil hjelpe til, til å ta kontakt. Leteaksjonen har sin base i moskeen.

– Alle som vil hjelpe til, kan komme. Vi gjør dette for å hjelpe familien. Vi håper å finne henne, avslutter Qamil Haklaj.


SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.