NRK Meny
Normal

Første dag på jobben for Hasseldal

Tirsdag var Steven Hasseldal på plass for sin første arbeidsdag som ny politimester i Østfold.

Steven Hasseldal

POLITIMESTER: Steven Hasseldal hadde i dag sin første arbeidsdag som ny politimester i Østfold politidistrikt.

Foto: Birger Kjølberg/NRK

– Østfold er et spennende distrikt, med store utfordringer og flinke medarbeidere. Nå skal jeg bruke den første tiden på å gjøre meg kjent i distriktet, og gjøre meg kjent med nye medarbeidere, sa Steven Hasseldal til NRK.no, rett etter at han møtte pressen på sitt nye kontor på politihuset i Sarpsborg i formiddag.

43-åringen fra Arendal hadde tirsdag sin første arbeidsdag, etter at han tok over som politimester i Østfold etter Beate Gangås.

Gangås fikk tidligere i år ny jobb som avdelingsdirektør i PST.

Steven Hasseldal har tjenestebakgrunn fra politiet i Oslo og Arendal, og var også distriktsleder ved utrykningspolitiet i Rogaland politidistrikt.

Han kommer til Østfold politidistrikt fra jobben som politimester i Sunnmøre politidistrikt - en stilling han ble utnevnt til i 2011. Han ble da Norges yngste politimester.

Hasseldal er konstituert i stillingen til og med 31. desember 2015

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utreder flere traseer i Sarpsborg

    Lokalpolitikerne i Sarpsborg føler det som en seier at BaneNOR nå går med på å utrede tre forskjellige løsninger for hvordan dobbeltsporet skal krysse E6 ved Tunejordet, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.
    BaneNor skal utrede to traseer med kulvert, altså at banen er gravd ned og går under E6, i tillegg til en løsning over E6.