NRK Meny

Fokus på usunn nettkultur

Det siste året har politiet etterforsket ikke mindre enn tre sedelighetssaker med utspring i Spydeberg ungdomsskole. Det skriver Smaalenenes Avis. Blant dem er en sak som omhandler deling av sensitive bilder av en mindreårig jente på sosiale medier. Alle de tre sakene er nå henlagt. Ledelsen ved skolen har nå spesielt fokus på usunn nettkultur blant unge. En fjerde sedelighetssak er fortsatt under etterforskning i Spydeberg, men politiet har ikke grunnlag for å si at overgrep har skjedd på skolens område.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fire av fem tatt i arbeidstilsyn

    Arbeidstilsynet har kontrollert 35 bedrifter i Akershus og Østfold - 29 av dem har fått pålegg om utbedringer eller blir ilagt bøter. Dette dreier seg om forhold som kan føre til dødsulykker, sier tilsynsleder Vigdis Tingelstad i Arbeidstilsynet Akershus og Østfold.

  • Kan ha funnet farlig gods på strand

    Svensk kystvakt og redningstjeneste undersøker nå en pose som har drevet i land på Jutholmen vest for Koster. Ifølge Strømstad Tidning inneholder posen en ukjent, tyktflytende væske, og redningstjenesten mistenker at det kan være snakk om et skadelig stoff.