Normal

Tre meldinger om grove tyverier på én time

Østfoldpolitiet fikk tre meldinger om grove tyverier på en drøy time.

Først kom en melding om at uvedkommende i løpet av natten har brutt seg inn i en kaffe på Ørje.

Tok Krogenæs-skap

Etter 32 minutter kom en ny melding - da var en hytteeier i Halden blitt oppmerksom på at ubudne gjester hadde vært på besøk.

– Det er en hytte på Danmarsksjær i Ringdalsfjorden. Et Krogenæs-skap er i alle fall fjernet, opplyser operasjonsleder Villy Meier ved Østfold politidistrikt.

En halv time senere - like før klokken ti lørdag formiddag - kom den siste meldingen.

Sikrer spor

Da hadde uvedkommende ifølge operasjonslederen tatt seg inn og gjennomført et grovt tyveri fra Sport Engros ved Mosseveien i Fredrikstad.

Her har politiet vært på åstedsundersøkelse nå i formiddag, men har foreløpig ikke oversikt over hvor mye som er stjålet fra sportsgrossisten.

Les også:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Moss

    Nødetatene har rykket ut til Alby gate i Moss hvor det har vært et trafikkuhell. To biler er involvert. Politiet melder på Twitter at alle er ute av bilene, og at to personer er lettere skadet.

  • Østerbo videregående skole nominert

    Stiftelsen Østerbo videregående skole i Halden er en av åtte skoler som er nominert til Dronning Sonjas skolepris. Østerbo er en kristen skole hvor undervisningen er tilrettelagt for tidligere rusmisbrukere og elever med forskjellige lærevansker
    Prisen skal gå til en skole som jobber godt med likeverd og inkludering.