NRK Meny
Normal

FFK vant på La Manga

Fredrikstad vant 1 - 0 over Lyn på La Manga torsdag kveld.

FFK-Lyn på Fredrikstad stadion

Arkivbilde fra kamp mellom FFK og Lyn på Fredrikstad stadion.

Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

Lars Kristian Eriksen i duell med FFKs Abgar Barsom

Lyns Lars Kristian Eriksen i duell med FFKs Abgar Barsom under La Mangacup kampen mellom Fredrikstad og Lyn på La Manga torsdag ettermiddag.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Det ble Fredrikstad som trakk det lengste strået mot Lyn i solvarmen på La Manga torsdag kveld.

Etter en svak start jobbet FFK seg bedre inn i kampen etterhvert. I det 67. spilleminutt scoret Ardian Gashi etter innspill fra Abgar Barsom.

Fornøyd trener

Dermed berget FFK syvendeplassen i turneringen i Spania. Trener Anders Grönhagen var svrært godt fornøyd etter kampen. 

- Vi hadde en trasig start men jobbet oss inn og skapte mange fine sjanser. Det ble en flott scoring og dette er en viktig seier for oss, sa Grönhagen til TV2 etter kampen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 9,5 milliarder til dobbeltspor

    Stortinget vedtok i går å starte opp arbeidet med dobbeltspor-prosjektet Sandbukta-Moss-Såstad neste år. Kostnadsrammen er 9,5 milliarder kroner. Prosjektsjef Jarle Rasmussen i Bane NOR sier planen om å ferdigstille ny stasjon og nytt dobbeltspor i 2024 står fast. Utbyggingen vil bety hyppigere avganger og kortere reisetid fra Moss og Rygge.

  • Redusert straff for narkosmugling

    Borgarting lagmannsrett har redusert straffen fra seks til fem og et halvt års fengsel for en 42 år gammel mossing som er dømt for smugling av 114 kilo hasj og 6 kilo marihuana over Svinesund i mai i fjor. En mann som var dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha kjørt følgebilen har fått redusert fengselsstraffen til i tre år.