NRK Meny
Normal

- Stoler på våre ferdigheter

Jan Tore Ophaug var fornøyd med 1-0 seieren over Strømmen, og mener nå at spillerne stoler mer på seg selv.

Fredrikstad mot Strømmen

Jan Tore Ophaug mener at klubben er på vei i riktig retning, og at spillerne tror mer på seg selv.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

– Vi spiller bedre og vi klarer å spille mer ball. Vi har holdt nullen i noen kamper nå, men vi har ikke klart å vinne de to siste kampene. Nå viser vi at vi stoler mer på våre egne ferdigheter, og jeg tror det var viktig med en seier i dag, forteller Ophaug etter kampslutt.

Les også:

Fullstendig kampreferat

Tabeller og resultater

- Liten seier

Jan Tore Ophaug var veldig fornøyd med tre poeng etter kampen mot Strømmen, men kunne ønske at Fredrikstad avgjorde kampen litt tidligere.

– Jeg var ikke sikker på seier før dommeren blåste av kampen. Vi må prøve å avgjøre kampene litt tidligere, så gjør vi det enklere for oss selv, sier han.

Fredrikstad-trener, Tom Freddy Aune var også fornøyd med poengene, men var klar på at ett mål var for lite.

– Seieren er alt for liten. Hadde vi scoret litt tidligere i kampen, kunne vi enklere ha satt inn 2-3 mål til. Når vi får det så langt ut i 2. omgang, blir vi heller litt engstelige og trekker oss litt tilbake, selv om det ikke er meningen, understreker han.

Fredrikstad - Strømmen

Tom Freddy Aune var fornøyd med tre poeng, men mener samtidig at kun ett mål fremover er for dårlig.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

Ville ha straffe

Thomas Berntsen mener at Fredrikstad var det beste laget i kampen, men legger samtidig til at Strømmen skulle hatt et straffespark mot slutten.

– For at en liten klubb skal kunne ta poeng borte mot Fredrikstad, kan vi ikke bli bortdømt i de viktige situasjonene. Frisparket som de scorer på, er ikke i nærheten av frispark, og det er ikke tvil om at vi skulle hatt et straffespark mot slutten av kampen.

Thomas Berntsen

Thomas Berntsen mener at Stømmen-spillerne kan være stolte av seg selv, etter hva de presterte mot Fredrikstad.

Foto: Joakim Bekkåsen / NRK

– Vi har til og med et bilde av situasjonen der en av våre spillere blir holdt i drakta innenfor sekstenmeteren til Fredrikstad. Dommeren står til og med og ser på, uten å blåse straffe, og da er det vanskelig for oss å ta poeng mot Fredrikstad, sukker han etter kampslutt.

Tom Freddy Aune avslutter dermed med å si.

– Da kan jo jeg si at vi hadde 6-7 store sjanser som vi burde ha scoret på, og da hadde det jo stått 6-1.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 18.50: Se Østfold-nyhetene her

  • Kontroll på skogbrann

    Brannmannskapene som har jobbet i hele dag med å slokke skogbrannen i Trøgstad, har nå kontroll på brannen. – Brannårsak skal være lynnedslag, forteller brannsjef, Bjørn Stolt, til Smaalenenes Avis. Det vil foregå ettersokking på stedet de neste par dagene.