NRK Meny
Normal

Fem kilo kokain i koffert

Mannen ble stoppet på toget på vei inn i Norge.

Koffert med kokain

Kofferten var full av kokain.

Foto: Tollvesenet

Tollerne reagerte på mannen som hadde med seg en koffert. I kofferten fant de fem kilo kokain.

Les også: Aksjonerte mot smuglere på internasjonale rutebusser

Isolasjon i to uker

Mannen ble stoppet i Fredrikstad fredag kveld.

- Tollerne klarte å plukke ut mannen ut fra observasjon og samtaler. Det var veldig bra jobba av dem, sier kontrollsjef i tollvesenet, Wenche Fredriksen.

Mannen kommer fra Nederland, og har forklart at han skulle på besøk i Norge.

- Mannen ble framstilt for varetektsfengsling mandag. Han ble fengslet for fire uker, forteller politiadvokat i Fredrikstad, Espen Jamisen.

Mannen er fengslet i full isolasjon de første to ukene. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger i saken, av hensyn til etterforskningen.

- Saken er under etterforskning, og vi utelukker ikke flere pågripelser.

Se også - Store beslag på grensa:

Video nsps_upload_2008_10_31_17_13_24_201.jpg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.