NRK Meny
Normal

Falsk hjemmehjelp stjal smykker

Politiet advarer mottakere av hjemmetjenester: Falske hjemmehjelper er på ferde, og i dag ble en kvinne i Fredrikstad frastjålet en del smykker.

Laster kart, vennligst vent...

Østfold politidistrikt går ut med en advarsel til eldre som har hjemmehjelp eller hjemmesykepleie.

Mellom klokken 11.00 og klokken 12.00 ringte en mann på hos en eldre kvinne i Fredrikstad sentrum. Mannen presenterte en legitimasjon som så ut til å være utstedt av kommunen.

Men kvinnen fikk ikke noe hjelp, tvert om ble hun bestjålet for smykker. Ifølge meldingen fra politiet i Østfold stjal mannen en skuff med smykker.

Det har vært flere slike episoder ulike steder i fylket i løpet av sommeren. Dersom noen er i tvil bør de ikke slippe folk inn, men i stedet ringe politiet.

Twitter-advarsell

Politiet i Østfold advarer mot falske hjemmehjelper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Leteaksjon avblåst

    Båteieren for jolla som lå ved Øra naturreservat er kontaktet. Var med en annen eier for å fiske. Alt er under kontroll, skriver Politiet Øst på Twitter.

  • Sendt for å sjekke jolle ved Øra

    Politiet har i kveld fått melding om en jolle som er dregget opp ved Øra naturreservat, vest for Gullmoen. Ingen personer er ombord, men påhengsmotoren er nede og en fiskestang står oppstilt ved båten. Redningsskøyta er på vei til stedet for å kontrollere. Seaking er også tilkalt for å gjøre søk på stedet.