NRK Meny
Normal

Falsk hjemmehjelp stjal smykker

Politiet advarer mottakere av hjemmetjenester: Falske hjemmehjelper er på ferde, og i dag ble en kvinne i Fredrikstad frastjålet en del smykker.

Laster kart, vennligst vent...

Østfold politidistrikt går ut med en advarsel til eldre som har hjemmehjelp eller hjemmesykepleie.

Mellom klokken 11.00 og klokken 12.00 ringte en mann på hos en eldre kvinne i Fredrikstad sentrum. Mannen presenterte en legitimasjon som så ut til å være utstedt av kommunen.

Men kvinnen fikk ikke noe hjelp, tvert om ble hun bestjålet for smykker. Ifølge meldingen fra politiet i Østfold stjal mannen en skuff med smykker.

Det har vært flere slike episoder ulike steder i fylket i løpet av sommeren. Dersom noen er i tvil bør de ikke slippe folk inn, men i stedet ringe politiet.

Twitter-advarsell

Politiet i Østfold advarer mot falske hjemmehjelper.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vil legge ned fire grendeskoler

  Rådmannen i Eidsberg foreslår å legge ned de fire grendeskolene i kommunen. Det skal bygges en ny barneskole i Mysen, og den skal dimensjoneres for fremtidig befolkningsvekst og for å kunne erstatte dagens fire grendeskoler, ifølge rådmannens forslag.

  Ordfører tar i mot folketog mot nedleggelse av grendeskoler.
  Foto: Lars H. Pedersen / NRK
 • Ulveseier for Naturfond i retten

  Verdens Naturfond (WWF) har vunnet fram i Oslo tingrett mot staten, derfor blir ulvejakt midlertidig stanset. Regjeringen vedtok i september lisensfelling av inntil 26 ulv utenfor ulvesonen. 12 av disse kunne felles i Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark.

  Ulv
  Foto: SNO/Jan Huseklepp Wilberg