NRK Meny
Normal

Etterlyst bilfører funnet

Lensmannen i Rakkestad har vært i kontakt med bilføreren som ble etterlyst etter et sammenstøt med en fotgjenger søndag ettermiddag.

Laster kart, vennligst vent...

Lensmannen fikk melding om at en ung jente var påkjørt i et gangfelt i Rakkestad sentrum, og at føreren hadde forlatt stedet uten å gå ut av bilen. Føreren ble etterlyst.

– Vi fikk et tips om hvilken bil det kunne være, og det viste seg å stemme, forteller politiførstebetjent Nils Lund ved Rakkestad lensmannskontor.

Ulike versjoner

Da lensmannen snakket med føreren, en eldre mann bosatt i Rakkestad, presenterte han en litt annen versjon av hendelsesforløpet.

– Bilføreren forklarte for oss at han hadde holdt lav hastighet, og at jenta hadde gått brått ut i veien og gått på bilen hans, forteller Lund. – Det er riktig at bilføreren ikke hadde gått ut av bilen, men han har forklart at han hadde åpnet vinduet, snakket med jenta og forsikret seg om at alt var i orden.

Lensmannen har ikke funnet grunn til å beslaglegge førerkortet til mannen. Saken blir etterforsket videre.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rådmannen i Spydeberg slutter

    Rådmann i Spydeberg, Gry Sjødin Neander, har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander tiltrådte stillingen som rådmann i Spydeberg i september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020.

    Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.

  • Mann mistenkt for vold mot samboer

    En mann i 30 årene er pågrepet i Sarpsborg, mistenkt for vold mot sin samboer. Ifølge politiet på Twitter skal saken etterforskes videre. Politiet ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger om saken nå.