NRK Meny
Normal

Etterforsker voldtekt

Hendelsen skjedde i 03-tiden natt til lørdag.

Laster kart, vennligst vent...

Voldtekten skal ha skjedd ved Kirkeparken videregående skole.

En kvinne skal ha kontaktet politiet om en voldtekt i sentrum av Moss. Det skriver Moss Avis.

Avisen skriver at politiet startet med åstedsundersøkelser ved 12.15-tiden lørdag ved Kirkeparken videregående skole i sentrum av Moss. Senere kom det også kriminalsøkshund fra Oslo.

Kvinnen som skal ha blitt voldtatt er i begynnelsen av 20-årene. Politiet vil ikke si noe om hun ble voldtatt av én, eller flere.

– Det vet vi ikke noe om ennå. Det er som alltid en del usikkerhet rundt hendelser som dette, det er derfor vi må være sparsommelige med informasjonen vi går ut med så tidlig i undersøkelsesfasen, sier operasjonsleder Rune Eriksen til avisen.

Søndag morgen sier han at det ikke er noe nytt i saken.

– Vi har ikke kommet noe lenger i saken. Det er blitt gjennomført avhør og åstedsundersøkelser. Mer kan jeg ikke si. Nå er det vold- og sedelighetsavdelingen som har overtatt saken, sier han til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ny trafikkulykke Rakkestad

    To biler har kollidert i Osveien i Rakkestad, melder politiet. To personer skal være involvert, det er ikke meldt om personskader. Nødetatene er på vei.

  • Fant fører etter utforkjørsel

    Føreren av kassebilen som kjørte av veien ved Krosbykrysset i Rakkestad er ikke skadet, opplyser politiet. bilen var forlatt da nødetatene kom til stedet.