NRK Meny
Normal

Etterforsker voldtekt

Hendelsen skjedde i 03-tiden natt til lørdag.

Laster kart, vennligst vent...

Voldtekten skal ha skjedd ved Kirkeparken videregående skole.

En kvinne skal ha kontaktet politiet om en voldtekt i sentrum av Moss. Det skriver Moss Avis.

Avisen skriver at politiet startet med åstedsundersøkelser ved 12.15-tiden lørdag ved Kirkeparken videregående skole i sentrum av Moss. Senere kom det også kriminalsøkshund fra Oslo.

Kvinnen som skal ha blitt voldtatt er i begynnelsen av 20-årene. Politiet vil ikke si noe om hun ble voldtatt av én, eller flere.

– Det vet vi ikke noe om ennå. Det er som alltid en del usikkerhet rundt hendelser som dette, det er derfor vi må være sparsommelige med informasjonen vi går ut med så tidlig i undersøkelsesfasen, sier operasjonsleder Rune Eriksen til avisen.

Søndag morgen sier han at det ikke er noe nytt i saken.

– Vi har ikke kommet noe lenger i saken. Det er blitt gjennomført avhør og åstedsundersøkelser. Mer kan jeg ikke si. Nå er det vold- og sedelighetsavdelingen som har overtatt saken, sier han til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Billigere å handle i Sverige

    Endringer i kronekursen har gjort det betydelig billigere å handle i Sverige de siste månedene, skriver E24.

    – Det er 5–6 prosent rabatt på valutakursen siden nyttår i tillegg til allerede lave priser. Nå blir det ekstra mye å spare på grensehandel og Sverige-turen, sier forbrukerøkonom Magne Gundersen i SpareBank 1 til nettstedet.

  • Sarpsborg innebandy-kvinner ute

    Sarpsborg tapte to kamper og spilte en uavgjort i helgens NM-sluttspill i innebandy. Dermed går de ikke til NM-semifinalen.