Det endte med 0 - 0 mellom Lyn og Fredrikstad på Ullevål søndag kveld.

Fredrikstads Adgar Barsom (th) utfordrer Lyns Magne Simonsen.

Fredrikstad hadde føringen i store deler av søndagens kamp mot Lyn på Ullevål Stadion. Her ser vi Fredrikstads Adgar Barsom (th) utfordrer Lyns Magne Simonsen.

Klikk her for å se bildene fra dagens kamp: Lyn - Fredrikstad på Ullevål

Lyn har ikke vunnet mot Fredrikstad på Ullevaal på de fem siste forsøkene. Sist gang vestkantklubben vant var i 1980. Resultatet den gang ble 2-1.

Men etter søndagens runde topper ikke FFK tabellen lenger: Eliteserien 2008

Her er kampen minutt for minutt:

Fredrikstad hadde føringen i store deler av søndagens kamp på Ullevål Stadion. Les om kampen minutt for minutt:

90 min. 0 - 0

Målsjanse (Fredrikstad): Fin Fredrikstad kontring. Kouadio gir til Gardar Johansson som legger tilbake til Kouadio. FFKs unge afrikaner bommer på ballen, men på bakerste stolpe kommer Abgar Barsom som skyter en meter over mål.

Kim Holmen kommer seg fri bak FFKs forsvar. Lyns raske spiss får lagt inn liggende på gresset, men det er ingen i Lyn som klarte å nå frem til innlegget.

90 min. 0 - 0 Det er lagt til fem minutter.

90 min. 0 - 0 Gult kort: Serge Konan Kouadio (Fredrikstad)

85 min. 0 - 0

Patrick Gerrbrand er i løpsduell mot Kim Holmen. Selv om Gerrbrand er klart den tregeste klarer han å få en fot på ballen og gitt til innkast for Lyn.

84 min. 0 - 0

Ardian Gashi avanserer mot Lyns mål. Gashi brenner til, men ballen ruller like til side for Eddie Gustafssons mål.

82 min. 0 - 0

Kouadio snurrer rundt med Espen Hoff og legger inn foran Lyns mål. Fredrikstad har fyllt opp bra i boksen, men klarer aldri å komme til avslutning.

81 min. 0 - 0 Bytte: Endre Fotland Knudsen for Erling Knudtzon (Lyn)

75 min. 0 - 0

Fernando Wallace dundrer til på et firspark fra meget langt hold. Skuddet går rett på Eddie Gustafsson som bokser ballen over mål. Hjørnespark for FFK.

75 min. 0 - 0 Bytte: Gardar Johansson for Andreas Tegstrøm (Fredrikstad)

74 min. 0 - 0

Shane Stefanutto klemmer til med høyrefoten fra langt hold. Skuddet byr på små problemer for Lasse Staw.

73 min. 0 - 0

Magnus Powell slår inn til Espen Hoff som er i god posisjon foran mål, men en knallhard berøring fra Hoff ødelegger muligheten for Lyn.

69 min. 0 - 0

Erling Knudtzon dribler seg fri innenfor FFKs 16-meter. Dessverre for Knudtzon er den siste touchen litt for hard og Lasse Staw kommer ut og avverger

68 min. 0 - 0

Magnus Powell dundrer ballen rett i beina til Raio Pirroja nede ved hjørneflagget. Corner til Lyn som Lasse Staw plukker elegant ned.

64 min 0 - 0

Bytte: Serge Konan Kouadio for Raymond Kvisvik (Fredrikstad)

63 min. 0 - 0

Bytte: Magnus Powell for Jo Inge Berget (Lyn)

60 min. 0 - 0

Raymond Kvisvik legger inn. Indridir Sigurdsson header til hjørnespark for FFK.

58 min. 0 - 0

Målsjanse (Fredrikstad): Abgar Barsom legger inn til Tarik Elyounoussi som legger ballen til rette på brystet, slik at han kommer alene med Eddie Gustafsson. Tarik smeller til på halvvolley, men Gustafsson er fint ute og gjør vinkelen liten for Tarik.

57 min. 0 - 0

Tarik driblerer et par mann utenfor Lyns 16-meter og gir til Abgar Barsom som nøler lenge nok til at Lyn kan få blokkert avslutningen.

56 min. 0 - 0

Espen Hoff kommer seg nok en gang fri på Lyns venstreside. Hoff legger inn, men ingen Lys-spillere klarer å nå ballen.

48 min. 0 - 0

Kim Holmen setter fart inn i FFKs 16-meter. Holmen har Patrick Gerrbrand i ryggen og svensken får taklet Lyns spiss og gitt til hjørnespark.

47 min.0 - 0

Espen Hoff kommer seg fri på venstresiden og legger et farlig innlegg foran mål. Lasse Staw får en hånd på ballen, slik at FFK kan klarere.

46 min. 0 - 0 FFK sparker i gang 2.omgangen.

Pause

45 min. 0 - 0 Lyn åpnet best i 1.omgang, men Fredrikstad kom bedre med etterhvert og leder sjansestatistikken.

45 min. 0 - 0 Det er lagt til ett minutt.

43 min. 0 - 0 Målsjanse (Fredrikstad): Fredrikstad kontrer på Lyn. Abgar Barsom fører ballen mot mål og får gitt til Ardian Gashi som blir taklet i siste liten av Lyns målmann Eddie Gustafsson.

41 min. 0 - 0 Målsjanse (Fredrikstad): Ardian Gashi drar til fra 20 meter. Eddie Gustafsson slår til hjørnespark på akrobatisk vis.

39 min. 0 - 0 Langt frispark fra Kasey Wehrmann. Patrick Gerrbrand når høyest i feltet og header ballen utenfor.

38 min. 0 - 0 Erling Knudtzon fosser nedover Lyns høyreside. Unggutten gir til Jo Inge Berget som blir taklet i det han skal avslutte angrepet.

35 min. 0 - 0 Klabb og babb foran FFKs mål. Tomasz Sokolowski får til slutt gitt til Espen Hoff som forsøker å skru ballen i krysset. Hoff treffer dårlig, slik at Fredrikstad slipper unna med skrekken.

30 min. 0 - 0 Shane Stefanutto legger inn fra venstre. Innlegget treffer Jo Inge Berget som header rett på Lasse Staw.

29 min. 0 - 0 Paul Obiefule legger Kasey Wehrmann kontant i bakken. Frispark til FFK omtrent midt på banen.

27 min. 0 - 0 Bytte: Jo Inge Berget for Diego Nicolas Gustavino (Lyn).

Gustavinho går av banen med en strekk. Lyn setter inn 17-åringen Jo Inge Berget.

26 min. 0 - 0 Målsjanse (Fredrikstad): Hjørnespark for Fredrikstad som Raio Pirroja header ned i feltet. Ballen går via en Lyn-spiller og Eddie Gustafsson klarer så vidt å redde på ballen på streken.

24 min. 0 - 0 Målsjanse (Fredrikstad): Tommy Berntsen kløner bort ballen til Abgar Barsom som avanserer mot mål. Svensken lader skuddfoten og skyter rett på Eddie Gustafsson som gir til hjørnespark.

22 min. 0 - 0 Lyn dominerer på Ullevaal for øyeblikket. Denne gangen er det Espen Hoff som får skutt fra langt hold. Den tidligere Odd Grenland profilen skyter rett på Lasse Staw i Fredrikstads mål.

20 min. 0 - 0 Kim Holmen løper fra FFKs forsvar og gir til Gustavinho. Lyns lille spiss smeller til på direkten langt over mål.

19 min. 0 - 0 Raymond Kvisvik ser at Eddie Gustafsson står langt ute og forsøker en lobb. Silkefoten til Kvisvik er ikke helt innstilt, slik at lobber går like over mål.

17 min. 0 - 0 Gustavinho drar av et par Fredrikstad-spillere sentralt i banen og fyrer av et skudd rett i fanget på Lasse Staw.

16 min. 0 - 0 Målsjanse (Lyn): Erling Knudtzon kommer seg inn i FFKs 16-meter og legger inn foran mål. Der møter Espen Hoff ballen og skyter et par centimetere til side for mål.

15 min. 0 - 0 Kasey Wehrmann forsøker å finne Tarik i bakrom, men Fredrikstads spissjuvel står i en klar offside.

13 min. 0 - 0 Et elendig tilbakespill fra Patrick Gerrbrand fører til at Lasse Staw må hamre ballen opp på tribunen for ikke å havne i trøbbel.

10 min. 0 - 0 Bra mulighet for Lyn. Espen Hoff får stå alene innenfor FFKs 16-meter. Dessverre for Lyn bommer Hoff fullstendig når han skal avslutte.

10 min. 0 - 0 Jevn åpning på Ullevaal. Ingen av lagene har skaffet seg et spillemessig overtak.

6 min. 0 - 0 Langt utspill fra Lasse Staw til Tarik Elyounoussi som skusler bort muligheten med et dårlig mottak.

5 min. 0 - 0 Lyn får frispark i farlig posisjon 22 meter fra mål. Gustavinho smeller til mot det lengste hjørne, men der er Lasse Staw og gjør en meget kvalifisert redning.

3 min. 0 - 0 Flotte kombinasjoner langs FFKs venstreside ved Abgar Barsom og Fernando Wallace. Wallace får lagt inn til Andreas Tegström, men rutinerte Tommy Berntsen får klarert.

2 min. 0 - 0 Espen Hoff forsøker å tre ballen i gjennom FFKs forsvar, men Fernando Wallace er med på notene.

1 min. 0 - 0 Lyn sparker i gang kampen.