Én død etter arbeidsulykke i Trøgstad

Politiet bekrefter at én person omkom i arbeidsulykken ved Grav industriområde i Trøgstad. En annen person ligger kritisk skadet på Oslo Universitetssykehus Ullevål.

Arbeidsulykke på Grav industrifelt i Trøgstad

Flere ambulanser og to luftambulanser er sendt til Grav industrifelt i Trøgstad.

Foto: Freddie Larsen

Alle nødetatene rykket ut til industrifeltet i Trøgstad etter melding om at to personer var skadet i en arbeidsulykke.

– Redningsetatene var raskt på stedet og det ble igangsatt livreddende førstehjelp. Etter kort tid ble 1 person bekreftet omkommet av helsepersonell på stedet. Den andre skadde ble fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader, forteller politioverbetjent Rune Isaksen ved Indre Østfold politistasjon i en pressemelding.

Personen som er fraktet til sykehus har ifølge Isaksen pådratt seg fallskader, men han kan foreløpig ikke gi mer detaljert informasjon om skadeomfanget.

Politiet jobber nå med varsling av de involvertes pårørende. De vil ikke gå ut med nærmere opplysninger om de involverte før alle pårørende er varslet.

Arbeidsulykke på Grav industrifelt i Trøgstad

Ulykken skjedde på Grav industrifelt i Trøgstad.

Foto: Freddie Larsen
Arbeidsulykke på Grav industriområde i Trøgstad

Etterforskere fra politiet er på ulykkesstedet.

Foto: Shemsi Bunjaku/NRK
Krimteknikere på stedet

Politiet fikk melding om ulykken klokken 09.15. Flere ambulanser og to luftambulanser ble sendt til industriområdet.

Kriminalteknikere gjør nå åstedsundersøkelse på ulykkesstedet.

– Dette har skjedd inne i et lagerlokale, men vi kan ikke si noe nærmere rundt omstendighetene. Det vil bli gjennomført vitneavhør så snart det er mulig, og den videre etterforskningen vil forhåpentligvis kunne gi svar på hva som har skjedd, sier Isaksen til NRK.

Tor-Anders Olsen, som er rådmann i Trøgstad kommune, sa til NRK.no i 11-tiden at kommunen hadde et kriseteam i beredskap som ventet på mer informasjon.

– Det vi vet er at det her skjedd en alvorlig fallulykke, men vi vet ikke hvordan det har skjedd. Vi vet heller ikke hvem det er som er skadd eller i hvilken tilstand de er i, sa han til NRK.

Arbeidstilsynet er varslet og vil gjøre sine undersøkelser på stedet parallelt med politiet.