NRK Meny
Normal

Eggen vil bort fra Moss FK

Ønsker å bli topptrener igjen.

Knut Torbjørn Eggen

Knut Torbjørn Eggen mener at det snart er på tide å returnere tilbake til trenergjerningen på heltid.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Knut Torbjørn Eggen har vært utviklingsansvarlig i Moss FK og har ett år igjen av kontrakten.

Nå varsler han at han mest sannsynlig forsvinner før den tid.

– Jeg har gitt Moss Fotballklubb og agenten min beskjed om at jeg har begynt å se meg om etter en ny jobb. Det har jo vært unntakstilstand der oppe i tre kvart år nå, og det ser ikke ut til at det blir noen umiddelbar bedring, sier Eggen til moss-avis.no .

Vil tilbake i toppfotballen

Eggen sier også at han ikke har lagt skjul på at han ønsker seg tilbake som topptrener.

– Det er om å gjøre å ikke være altfor lenge borte fra treneryrket på heltid, og nå kjenner jeg at det snart er på tide å returnere til trenergjerningen, sier han til avisa.

Eggen har hatt som oppgave å være ambassadør et nytt flerbruksanlegg på Melløs. Hvis dette ikke blir realisert, mener han at han så og si vil stå uten jobb.

– Da er det på en måte ingenting igjen å utvikle her i byen. Da har Moss sagt nei til å satse på idretten, og da ønsker jeg å gjøre andre ting, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sovnet fra pizzasteking

    Nødetatene rykket ut etter melding om røykutvikling fra en leilighet på Lahellemoen i Fredrikstad. En beboer hadde sovnet med pizza i ovnen, melder politiet. Personen fikk hjelp fra helsepersonelle etter å ha pustet inn noe røyk.

  • Vil ha mer allsang på grensen

    Halden kommune bør bidra med penger for å videreføre TV2-programmet "Allsang på grensen" fra Fredriksten festning, mener rådmannen i Halden. Dette kan koste kommunen tre millioner kroner i året de kommende tre år, skriver Halden Arbeiderblad.

    Totalbilde Allsang
    Foto: Arkiv / NRK