NRK Meny
Normal

E6 åpen igjen etter ulykke

En mann er fraktet til sykehus etter en ulykke i nordgående felt på E6 mot Oslo, rett nord for Follo-tunnelen. Det er fortsatt køer på E6 etter ulykken, men sydgående felt er nå åpent igjen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En mann fra Follo er fraktet til sykehus etter ulykken, som skjedde klokken 15.30 tirsdag ettermiddag.

Uklart hvor alvorlig skadet mannen er

Det er foreløpig uklart hvor alvorlig skadet mannen er.

Klokken 16.50 ble E6 helt stengt i sydgående felt på grunn av oppryddingsarbeid. Dette fordi en lysstolpe som ble meiet ned av bilen måtte ryddes bort.

Klokken 17.15 var oppryddingen ferdig og begge felt åpen for trafikk.

Ingen andre personer ble skadet, men ulykken skapte store matrielle skader, ifølge politiet.

Beslagla førerkort

Det er foreløpig uklart hva som har vært årsak til ulykken, men politiet har beslaglagt mannens førerkort.

– Han har kjørt rett ut av veien uten at vi finner noe forklaring på hvordan det kunne skje. Vi har testet og utelukker at han kan ha vært beruset, men siden vi ikke finner noen plausibel forklaring, har vi beslaglagt mannens førerkort, sier Jakobsen til NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Halden planlegger utleie elbiler

    Halden kommune søker om støtter til å etablere en elbilpool.
    Kommunen ber om 3 millioner kroner fra en pott Miljødirektoratet har satt av til klimatiltak. Planen er at 35 innleide elbiler skal erstatte ansattes bruk av privatbil på jobben. Etter klokka etter kl. 16 og i helgene skal de leies ut til innbyggerne, forteller Martin vik leder for kommunikasjon og service i Halden kommune

  • Informerte ikke politikerne

    Administrasjonen i Aremark skal ha betalt ut mer enn seks millioner kroner ut over vedtatt budsjett for rehabiliteringen av Aremark skole, uten at kommunestyret ble informert. Nå kobles kontrollutvalget inn. Det skriver Halden Arbeiderblad. Ordfører Geir Aarbu sier til avisen han ikke visste om overskridelsene