NRK Meny
Normal

Drapstruet tidligere kjæreste

Drapstrusler mot en ekskjæreste og hennes barn førte til en pågripelse i Sarpsborg i natt.

Øst politidistrikt Twitter
Foto: Skjermdump, Twitter

Litt etter midnatt ble en Sarpsborgmann i 20-årene pågrepet av en utsendt politipatrulje. Omstendighetene er så langt litt uklare, men politiet rykket ut etter at de fikk melding om at mannen hadde drapstruet ekskjæresten og hennes barn.

Politiet fikk vite om saken da en bekymret venninne av kvinnen tok kontakt. Politiet rykket ut og pågrep mannen, sier operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt.

Noen timer senere, i samme by, hadde politiet et tilsvarende oppdrag, skriver Øst politidistrikt på Twitter. Da var det snakk om en 19-åring som knuste en rute hjemme hos ekskjæresten.

– Han sier han bare skulle hente noen av sine eiendeler, sier operasjonsleder Martin Schie.

Han måtte i stedet tilbringe natta i drukkenskapsarrest, og blir sannsynligvis også bøtelagt for skadeverk.

Nok å gjøre i byene

Fredrikstad-politiet opplyser at de har vist åtte personer vekk fra sentrum på grunn av fyll og krangling i løpet av lørdagsnatta. Flere av dem knyttet til en slåsskamp utenfor et utested i gågata i halv to-tiden.

I Sarpsborg var det en krangel på en moské litt før klokka ett, en person ble sendt til legesjekk i etterkant. Ingen er pågrepet etter den hendelsen. Tre personer, menn i alderen 18 til 33, ble bortvist fra festivalområdet under Spydeberg Rock Festival på grunn av kranglete oppførsel.

En kvinne er mistenkt for rattfyll etter en kontroll på Nabbetorp, Fredrikstad litt før klokka tre i natt. Tidligere på kvelden ble en MC-fører i Halden anmeldt av politiet for kjøring uten gyldig førerkort.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Inne på topp 10 liste

    I går rundet Harald Zwarts film "Den 12. mann" 500 000 besøkende på kino, og er med dette inne på topp 10 over mest sette norske kinofilmer i nyere tid.

    Den 12. mann
    Foto: Nordisk Film / Zwart Arbeid
  • Advarer mot lave ledninger

    Hafslund Nett advarer mot lavthengende strømledninger i skog og mark. Strømførende ledninger henger mange steder svært lavt på grunn av is som tynger dem ned. Det kan være livsfarlig å komme i berøring med disse ledningene.