NRK Meny

Dømt etter brann på asylmottak

En 22 år gammel kvinne har fått en betinget dom på fengsel i 60 dager, for å ha tent på et asylmottak i Hobøl i fjor sommer. Kvinnen tente på gardinene på rommet sitt. Brannen ble raskt oppdaget og skadene ble begrenset. Kvinnen bor nå i Oppland. Da saken var oppe for tingretten på Gjøvik i slutten av mai tilstod kvinnen at hun hadde tent på. Kvinnen er dømt til å betale 34.000 kroner for dekke utgiftene for reparasjoner etter brannen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Farlig på sjøen når det er fint vær

    Det at alkohol er involvert i så mange dødsulykker på sjøen viser hvor viktig alkovett-kampanjer er. Det sier generalsekretær Randi Hagen Eriksrud i alkovettorganisasjonen Av og til, underveis i sommerens Klar for Sjøen-kampanje. Det er nå, når været er finest det er farligst på sjøen, sier Eriksen.

    Hurtiggående båt
  • Stakk fra tollkontroll

    Politiet leter nå etter en person i Skjeberg i Sarpsborg som har stukket fra en tollkontroll på Svinesund. Det melder Sarpsborg Arbeiderblad. Bilen ble funnet i nærheten av Skjeberg folkehøgskole og var stappfull av alkohol. Politiet tror personen kan ha gjemt seg i skogen i nærheten og søker nå med hunder i området.