NRK Meny
Normal

Død person funnet i skogen

Turgåere fant lørdag morgen en død person i Rødenes i Marker.

Laster kart, vennligst vent...

Den døde personen ble funnet i et skogsområde i Rødenes i Marker kommune i Østfold.

– Personen bærer preg å ha ligget der over tid. Vi har tatt ut vedkommende, men han er ikke identifisert, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til NRK.

Mannen er funnet i et skogsområde. Politiet mener det er for tidlig å si om det er tegn som tyder på at vedkommende er utsatt for noe kriminelt.

– Han vil bli obdusert på mandag. Før den tid vil vi avvente med å konkludere om hva som kan ha skjedd, sier Meier.

En person savnet i området

Politiet forteller at de fra før bare kjenner til én person som er savnet i dette området. Det er en mann som forsvant i forbindelse med en brann for halvannet år siden. Den gang ble et område saumfart, uten at den savnede mannen ble funnet.

– Mannsperson har vært savnet siden april i fjor. Det er den eneste vi vet som er savnet. Vi har foreløpig ikke dratt noen konklusjoner, og avventer til obduksjonen er gjort, sier Meier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Deler av Østfoldbanen stengt

    Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg er lørdag kveld stengt for trafikk grunnet en signalfeil, melder Bane NOR. Det gir forsinkelser og innstilte tog. Det er ikke klart når feilen blir rettet.

    Laster Twitter-innhold
  • Bil snurret på E6 ved Rygge

    En bil har snurret rundt på E6 i nordgående retning ved avkjøringen til Rygge/Karlshus, melder politiet på Twitter. Det skal ikke være personskade.