NRK Meny
Normal

Død person funnet i skogen

Turgåere fant lørdag morgen en død person i Rødenes i Marker.

Laster kart, vennligst vent...

Den døde personen ble funnet i et skogsområde i Rødenes i Marker kommune i Østfold.

– Personen bærer preg å ha ligget der over tid. Vi har tatt ut vedkommende, men han er ikke identifisert, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt til NRK.

Mannen er funnet i et skogsområde. Politiet mener det er for tidlig å si om det er tegn som tyder på at vedkommende er utsatt for noe kriminelt.

– Han vil bli obdusert på mandag. Før den tid vil vi avvente med å konkludere om hva som kan ha skjedd, sier Meier.

En person savnet i området

Politiet forteller at de fra før bare kjenner til én person som er savnet i dette området. Det er en mann som forsvant i forbindelse med en brann for halvannet år siden. Den gang ble et område saumfart, uten at den savnede mannen ble funnet.

– Mannsperson har vært savnet siden april i fjor. Det er den eneste vi vet som er savnet. Vi har foreløpig ikke dratt noen konklusjoner, og avventer til obduksjonen er gjort, sier Meier.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfoldbanen er stengt

    NSB melder at Østfoldbanen er stengt for togtrafikk mellom Rygge og Moss på grunn av problemer med strømtilførselen. Det blir satt opp busser og taxier for de reisende.

    Østfoldbanen stengt
    Foto: Odd Skjerdal/NRK
  • Halden-kvinne løslatt

    Halden-kvinnen som i vinter møtte opp hos politiet og tilsto et drap, er nå løslatt. Politiet ba i dag om fire nye uker med varetektsfengsling av Halden-kvinnen. De begrunnet fengslingen med hensyn til allmennheten. Men retten var ikke enig, og valgte å løslate kvinnen.