NRK Meny
Normal

Dennis Olsen fortsetter å imponere

15-årige Dennis Olsen fortsetter sin imponerende gokartkjøring. Under helgens NM på Elverum sikret han seg sin tredje tittel på rad.

Dennis Olsen

Dennis Olsen tok sin tredje NM-tittel på rad i helgen.

Foto: Espen Torgersen / NRK

Med seieren i helgen står han bokført som nordisk mester under Viking Trophy på Rudskogen og seier i WSK Euroseries i La Conca i Italia. Alt på snaue tre uker.

På Elverum var han best under tidskjøringen. Han var best i de tre innledende heatene, og likeså i både prefinalen og finalen. Dennis fikk imidlertid denne gang en kjempefin fight med Thomas Bryntheson, som nesten snøt Dennis for seieren i finalen.

Les også:

Bryntheson snek seg nemlig foran Dennis i starten, og samtidig smatt også Martin Ellegård forbi. Men etter fem runder gikk Dennis opp i ledelse, og det var først mot slutten han klarte å riste av seg de to konkurrentene. Og det var ikke bare under løpene Dennis hadde det travelt.

– Nei, han rakk så vidt premieutdelingen, før han og mekanikeren fra Energy satte kursen for Spania, og testing der nede i forkant av EM, sier pappa Roy Espen Olsen. Som er strålende fornøyd med nytt norgesmesterskap, det tredje på rad.

Les også:

Og mens Dennis har med seg mekaniker fra Italia, skrur pappa Roy for 12-åringen Eirik Jacobsen. Han kjørte også meget godt på Elverum i klassen Junior 60.

Ellers ble det storeslem for Energy på Elverum. For i tillegg til Dennis sitt NM-gull, ble det også NM til Kim André Gjerde i klassen Yamaha og Kenneth Østvold i klassen KS2. I tillegg kjørte Kim Nordvang imponerende i klassen Rotax. Han startet sist, men var tredjemann over mål.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Elyounoussi med målgivende

    Mohamed Elyounoussi fra Sarpsborg hadde en målgivende pasning da Norge utlignet til 1-1 i treningskampen mot Australia fredag kveld. Det var Ola Kamara som satte ballen i mål bak Mathew Ryan.

  • Se 18.50-nyhetene