NRK Meny
Normal

Comet-leder trekker seg

Roar Lund trekker seg fra haldenklubben.

Comet, Halden
Foto: Halden Dagblad

- Roar har ledet klubben gjennom en ekstrem tøff tid, og det er beundringsverdig hva han har gjort for klubben,, skriver nestleder Egil Lund Pettersen i en pressemelding på klubbens nettsider.

- Beklager avgangen

Comet tok sine første poeng i årets eliteserie i ishockey i helgen, men har slitt i bunnen siden serien startet.

Styrelederen gir seg etter eget ønske, ifølge klubben.

- At han nå velger å trekke seg med begrunnelse i hans arbeidssituasjon, er forøvrig forståelig, men likevel beklagelig. Vi håper å kunne spille på hans innsikt i jobben som ligger foran oss og ønsker Roar lykke til.

Forlater klubben med tungt hjerte

- Klubben som har vært endel av min hverdag nå i snart fire år, har og vil ha en helt spesiell plass hos meg. Slik situasjonen nå er i klubben, er det gledelig at vi nærmer oss utgangen av tunellen, skriver Lund i et brev til klubben.

Han fortsetter med å fortelle om den utfordringen som ligger forran laget, og vil gjerne fortsette å jobbe for at Comet skal klatre på tabellen.

- Jeg vil takke for noen fine år som styreleder, samtidig som jeg vil arbeide for klubben og klubbens beste innen den kapasiteten jeg har tilgjengelig for dette.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Evakuerte får flytte hjem

    Laster Twitter-innhold
  • Forsinkelser på Østfoldbanen

    NSB melder om flere forsinkelser på Østfoldbanen onsdag morgen. Dette gjelder særlig på strekningen Skøyen-Moss og Skøyen-Rakkestad.