NRK Meny
Normal

Cashmere Cat på Grand Theft Auto?

Den norske produsenten og artisten kan bli å høre på det neste GTA-spillet sammen med Rihanna og Queen.

Pstereofestivalen 2013 - Cashmere Cat

Cashmere Cat fra Halden skal være blant soundtracket på GTA V. Her spiller artisten på Pstereofestivalen i år.

Foto: Hans H. Bjørstad

Grand Theft Auto V slippes 17. september, men allerede nå er musikken som brukes i spillet, lekket på flere nettsider, skriver 730.no.

Frem til nå har spillere som har forhåndsbestilt Playstation 3- og Xbox 360-versjonen kunnet laste ned filer, blant annet 20 timer med musikk. Sony har nå stanset denne muligheten, nettopp på grunn av lekkasjer.

Ifølge nettstedet IGN.com kan sangen «Mirror Maru» av Halden-artisten Cashmere Cat høres på spillets radiostasjon Electronic/Chillwave/Ambient.

25-år gamle Magnus August Høiberg, alias Cashmere Cat, debuterte i fjor med Mirror Maru EP som fikk terningkast 5 av NRK P3.

Halden-artisten har spilt flere konserter over hele verden og ble for alvor kjent da han ble rangert som nummer én på Vibe Magazines liste over «25 awesome Genre-Benders of 2012», foran blant annet den verdenskjente artisten Skrillex.

I tillegg til Cashmere Cat kan artister som Rihanna, Britney Spears og Queen bli høres på spillet.

Grand Theft Auto V er et skytespill som slippes av Rockstar Games, og er det femte spillet i serien. Handlingen skjer i den fiktive byen Los Santos, som er inspirert av Los Angeles.

Høiberg og hans management vil ikke kommentere saken.

Sjekk spillelisten for GTA V her.

GTA IV: The Ballad of Gay Tony

Grand Theft Auto V blir sluppet 17. september. Dette bildet er fra GTA IV.

Foto: Rockstar Games

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Lippert mot VM

    Langrennsløperen Jørgen Lippert fra Råde er så godt som klar for junior-VM. Det bekrefter juniorlandslagstrener Geir Endre Rogn overfor NRK. Lippert var på pallen i alle tre testrenn før VM på Sjusjøen i helga, og vant ett av dem.

  • Stevnet for ærekrenkelser

    I dag møter tidligere ordfører i Moss, Tage Pettersen i Borgarting lagmannsrett, stevnet for krav om erstatning for ærekrenkelser. Tidligere leder av Visit Moss krever erstatning av Pettersen og advokat Even Rønvik etter en pressemelding de sendte ut i forbindelse med avvikling av Visit Moss. Da saken var oppe i tingretten ble begge frikjent.