NRK Meny
Normal

Bli med og fyll Olsens påskeegg

Har du lyst til å komme i skikkelig påskestemning? Da bør du skru på NRK P1 klokka 22:00 mandag, tirsdag og onsdag denne uken.

Olsens påskeegg

Lotte Olsen og Per-Jørgen Olsen lager påskestemning på radio denne uka.

Foto: Rune Fredriksen / NRK

Lotte Olsen og Per-Jørgen Olsen fra NRK Østfold skal lage påskestemning med og for hele landet i programmet «Olsens påskeegg» denne uken.

– Det er liksom Viggo Valle og oss. Det er et kort eventyr, men det blir et eventyr, sier Lotte.

Olsen og Olsen sender programmet fra Gamlebyen i Fredrikstad, men de har en plan, et ønske og en visjon om å snakke med folk i hvert eneste fylke i landet gjennom de tre sendingene.

– Vi vil høre hva folk driver med. Er det noen som ligger med brukket bein på sykehuset og må ta påska der? Er de på hytta? Jobber de, slik som oss? Det kan bli mange fine historier!, sier Per-Jørgen.

Noen telefonhistorier er allerede klare. Programlederne har tyvstartet ved å ringe folk som har annonsert via nettstedet finn.no.

– Vi har gått inn der og søkt på ordet «påske». Også begynte vi på toppen. Den første telefonen gikk ikke så veldig bra, men det ble veldig hyggelig, sier Lotte.

Hva som ellers finnes i påskeegget til Olsen og Olsen kan du høre på NRK P1 mandag, tirsdag og onsdag mellom 22.00 og midnatt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: