NRK Meny
Normal

Ulykke på Rudskogen

En mann skal ha fått et illebefinnende under trening. Han fraktes til Ullevål med luftambulanse etter å ha kjørt ut av banen.

Ulykke Rudskogen motorsenter

En bil kjørte av banen under trening.

Foto: Freddie Larsen

En mann i 60 årene fikk livreddende førstehjelp etter å ha kjørt av banen under et billøp på Rudskogen lørdag formiddag. Mannen skal ifølge politiet ha fått et illebefinnende under kjøring.

Til VG sier politiet at det ikke var antydning til at bilen bremset i forkant av krasjen.

Mannen ble fraktet til Ullevål med luftambulanse. Han skal ifølge politiet ikke være norsk.

Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med kjøring på banen og han skal ha vært alene i bilen. Politiet har snakket med vitner og er nå ferdig på stedet.

I følge VG på nett er det Porsche Club Norge som arrangerer cup på Rudskogen lørdag. Arrangøren har valgt å avlyse løpet på Rudskogen.

Ulykke, Rudskogen motorsenter

Mannen fraktes til Ullevål med luftambulanse.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.

  • Bilbrann i Eidsberg

    Indre Østfold brannvesen har rykket ut til Torpåsveien i Eidsberg etter meldinger om brann i en bil. Det skal ikke være fare for spredning og brannvesenet er i gang med slukking. Politiet er i kontakt med bileier.