NRK Meny
Normal

Ulykke på Rudskogen

En mann skal ha fått et illebefinnende under trening. Han fraktes til Ullevål med luftambulanse etter å ha kjørt ut av banen.

Ulykke Rudskogen motorsenter

En bil kjørte av banen under trening.

Foto: Freddie Larsen

En mann i 60 årene fikk livreddende førstehjelp etter å ha kjørt av banen under et billøp på Rudskogen lørdag formiddag. Mannen skal ifølge politiet ha fått et illebefinnende under kjøring.

Til VG sier politiet at det ikke var antydning til at bilen bremset i forkant av krasjen.

Mannen ble fraktet til Ullevål med luftambulanse. Han skal ifølge politiet ikke være norsk.

Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med kjøring på banen og han skal ha vært alene i bilen. Politiet har snakket med vitner og er nå ferdig på stedet.

I følge VG på nett er det Porsche Club Norge som arrangerer cup på Rudskogen lørdag. Arrangøren har valgt å avlyse løpet på Rudskogen.

Ulykke, Rudskogen motorsenter

Mannen fraktes til Ullevål med luftambulanse.

Foto: Freddie Larsen

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sveiva kom tilbake

    Det står 2-2 i NM-finalen i innebandy for menn etter at Sveia scoret to mål i den andre perioden mot Greåker. Hans Jonas Klefbeck og Kenneth Skistad scoret Greåkers mål i den første perioden.

  • FFK-seier i lokaloppgjør

    Kveldens lokaloppgjør mellom Moss og Fredrikstad i 2. divisjon endte med 2-0 seier til FFK. Rocky Lekaj sendte bortelaget i føringen etter 22 minutter, før Kjell Rune Sellin doblet ledelsen på et straffespark like etter pause. Seieren var FFKs første på bortebane i serien på 671 dager.