Beregn god tid til jobb i dag

Temperaturer rundt 0 og en del snø i luften fører til varierende kjøreforhold på veiene i Østfold. Trafikantene bør beregne litt ekstra til i dag.

Snø på FV 120 ved Rødsund i Våler

Statens vegvesens webkamera fra Rødsund i Våler.

Foto: Statens Vegvesen / Webkamera

Statens vegvesen / Veitrafikksentralen melder at alt av brøytemannskaper er i arbeid.

Statsmeteorolog Bente Wahl varsler mer snø i dag:

– Det kommer til å snø videre utover dagen. Jeg tror ikke det gir seg ordentlig før i ettermiddag, men det blir mindre og mindre etter hvert, sa Wahl til NRK Østfold i morges.

Snøen som har kommet vil bli liggende en stund. Wahl varsler at temperaturen vil synke, selv om vi ikke vil merke så veldig mye til det i dag og i morgen.

Wahl varsler at vi onsdag kommer til å merke en betydelig nedgang i temperaturen og da blir det kaldt resten av uka. Vi kan vente temperaturer ned mot 20 i indre deler av fylket.

E18 ble stengt i retning østover fra Knapstad i Hobøl og gjennom Askimporten tunnel ved halv sjutiden. Det skyldes at et vogntog fikk problemer i rundkjøringen ved Knapstad. Bergingsarbeidet ble avsluttet ved sjutiden, og veien er igjen åpnet for normal trafikk.

For øvrig er det meldt om lite problemer i trafikken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forretninger sliter etter storbrann

    Flere forretninger har holdt stengt siden storbrannen i Cewexgården i Fredrikstad forrige helg. Det har gått hardt utover omsetningen, skriver Fredriksstad Blad. Først i neste uke vil gågata trolig åpnes igjen.