NRK Meny

Ber om 7,5 års fengsel

Statsadvokat Kirsti Guttormsen har lagt ned påstand om sju og et halvt års fengsel for mannen som er siktet for drapsforsøk med øks i en leilighet i Sarpsborg i fjor høst. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. I tillegg krever fornærmedes bistandsadvokat erstatning og oppreisning på totalt 2,3 millioner kroner. Forsvareren til den tiltalte mannen i 50-årene, mener det ikke finnes bevis for at hans klient sto bak økseangrepet. Han ber derfor om full frifinnelse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.

  • Stevner Fredrikstad kommune

    Private Barnehagers Landsforbund stevner Fredrikstad kommune for retten. Grunnen er at de mener kommunen ikke har gitt private barnehager riktig tilskudd. Det gjelder årene 2014, 2015, 2016 og 2017. Barnehagesjef i Fredrikstad, Gunn Glad, er forbasuet over stevningen.