NRK Meny
Normal

ATV-fører omkom i Moss

Politiet bekrefter at føreren av en firehjuling døde i kollisjonen med en personbil på Krapfossveien i Moss.

Ulykke bil ATV Moss

Nødetatene meldte først at en person var bevisstløs på ulykkesstedet, lit før klokken 17 meldte politiet at en person var omkommet.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Litt over klokken 16 fikk melding om en trafikkulykke mellom en personbil og en ATV på Krapfossveien. Vi fikk også melding om at en person var bevisstløs, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt.

– Ambulansepersonell holdt på med hjerte- og lungeredning, men etter ca. en halvtime ble ATV-føreren erklært omkommet.

Krapfossveien i innfarten til Moss er nå stengt mens teknikere gransker åstedet. Politiet mener det er for tidlig å si at de kjenner hendelsesforløpet, men Nygård sier det så langt ser ut som om ATV'en kolliderte med en bil som var på vei ut på Krapfossveien. Som er en forkjørsvei.

– Vi foretar åstedsundersøkelser med teknikere fra politiet og Ulykkesgruppa, sier Nygård, vi avhører også involverte bilfører og vitner.

Bilføreren skal ikke ha blitt skadet, men følges opp av helsevesenet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Trafikkulykke i Trøgstad

    En personbil og en lastebil har kollidert i Momarkenkrysset i Trøgstad. Nødetatene er på stedet. Det er trafikale utfordringer på stedet.

  • Fraråder bading i Iddefjorden

    Halden kommune går ut med en advarsel mot å bade i Iddefjorden som følge av høye nivåer av bakterier. Målingene er gjort på badestedene Bakke camping, Langholmen camping, Ystehede og Isebakke. I indre havn i Halden er det enda høyere bakterieforekomster, og et svømmearrangement der er avlyst fra før.