NRK Meny
Normal

ATV-fører omkom i Moss

Politiet bekrefter at føreren av en firehjuling døde i kollisjonen med en personbil på Krapfossveien i Moss.

Ulykke bil ATV Moss

Nødetatene meldte først at en person var bevisstløs på ulykkesstedet, lit før klokken 17 meldte politiet at en person var omkommet.

Foto: Espen Torgersen / NRK

– Litt over klokken 16 fikk melding om en trafikkulykke mellom en personbil og en ATV på Krapfossveien. Vi fikk også melding om at en person var bevisstløs, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt.

– Ambulansepersonell holdt på med hjerte- og lungeredning, men etter ca. en halvtime ble ATV-føreren erklært omkommet.

Krapfossveien i innfarten til Moss er nå stengt mens teknikere gransker åstedet. Politiet mener det er for tidlig å si at de kjenner hendelsesforløpet, men Nygård sier det så langt ser ut som om ATV'en kolliderte med en bil som var på vei ut på Krapfossveien. Som er en forkjørsvei.

– Vi foretar åstedsundersøkelser med teknikere fra politiet og Ulykkesgruppa, sier Nygård, vi avhører også involverte bilfører og vitner.

Bilføreren skal ikke ha blitt skadet, men følges opp av helsevesenet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ber russen følge reglene

    Politiet skriver på Twitter at de har mottatt vanvittig mange klager mot russ på grunn av støy og særdeles høy musikk. De har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, og anmoder russen på sterkeste om å vise hensyn og forholde seg til gjeldende regler.

    Russen samlet seg for å danse mellom russebiler og busser.
    Foto: Frans Graham Guttormsen / NRK
  • Se 22:55-nyhetene her

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 22:55.