NRK Meny

Arrangementskollisjon i Halden

Biltreffet «Grensetreffet» og sykkelrittet «Ladies Tour of Norway» skal arrangeres i Halden den samme helgen neste år, melder Halden Arbeiderblad. Sykkelrittet, som samler hele verdenseliten og som sendes til 180 land, gjør det nødvendig å stenge sentrum for biltrafikk noen timer. – Kommunen bør trekke tillatelsen til sykkelrittet, sier amcarentusiast Trond Vestad til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Advarsler til russen

    Politiet melder om nok en natt med mye støy fra russen. 10 russ fikk advarsel på grunn av for høy musikk, 3 ble bortvist og én buss fortsatte å støye, slik at politiet måtte ta med seg en viktig kabel til anlegget. Nå er det ikke mulig å spille musikk fra russebussen, skriver politiet på Twitter.

  • Helikopter mistet last nær fiskere

    Sjokkerte fiskere opplevde at det regnet betongsteiner fra et helikopter. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Helikopteret fraktet rivningsmaterialer fra noen hytter, blant annet steiner og isolasjonsmatter. Fiskerne som sto på en øy i Skjebergkilen i Sarpsborg ble heldigvis ikke truffet av gjenstandene, men de er kritiske til den dårlige sikringen.