NRK Meny
Normal

Tar FFK årets andre trepoenger borte i kveld?

FFK går for borteseier i nesten-derbyet mot Strømmen klokken 18 i kveld.

Follo-FFK

FFK har slitt på bortebane, som her da Follo slo dem ut av årets NM i fotball 7. mai.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

For å sikre seg mot lagene rett under, blant dem dagens motstander Strømmen, bør FFK klare noe de ikke ha gjort siden andre runde i årets sesong: Ta tre poeng på bortebane.

De tre siste har endt med sju poeng, to hjemmeseire mot Nest-Sotra og Bryne, og en uavgjort borte mot Mjøndalen. Selv når laget har tatt tre poeng, så har det vært klart at laget har slitt med å skåre mål.

Tøff motstander

Strømmen har som FFK fire tap så langt, men ligger to poeng bak på tabellen med en seier mindre enn Fredrikstad. Men de har hatt godt tak på FFK på hjemmebane – to siste oppgjør der endte med seire 2–1 og 3–2. FFK's vurdering av Strømmen kan du lese her.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 120 meldinger om avlingssvikt

    Bare i Fredrikstad har kommunen fått inn 120 meldinger om avlingssvikt. Det skriver Fredriksstad Blad. Til sammenligning kom det inn bare én melding om dette i hele fjor. Landbrukssjefen i kommunen sier til avisen at de forventer enda flere meldinger.

  • Fryktet spredning

    Sarpsborg Brannvesen driver nå med etterslukning etter at det brant i en campingvogn på Bådstangen i Trøsken. Det hadde tatt noe fyr i skogen rundt, men det er nå slukket, ifølge alarmsentralen.