NRK Meny
Normal

Tar FFK årets andre trepoenger borte i kveld?

FFK går for borteseier i nesten-derbyet mot Strømmen klokken 18 i kveld.

Follo-FFK

FFK har slitt på bortebane, som her da Follo slo dem ut av årets NM i fotball 7. mai.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

For å sikre seg mot lagene rett under, blant dem dagens motstander Strømmen, bør FFK klare noe de ikke ha gjort siden andre runde i årets sesong: Ta tre poeng på bortebane.

De tre siste har endt med sju poeng, to hjemmeseire mot Nest-Sotra og Bryne, og en uavgjort borte mot Mjøndalen. Selv når laget har tatt tre poeng, så har det vært klart at laget har slitt med å skåre mål.

Tøff motstander

Strømmen har som FFK fire tap så langt, men ligger to poeng bak på tabellen med en seier mindre enn Fredrikstad. Men de har hatt godt tak på FFK på hjemmebane – to siste oppgjør der endte med seire 2–1 og 3–2. FFK's vurdering av Strømmen kan du lese her.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Østli blir værende i Sarpsborg 08

    Midtstopperen Anders Østli har skrevet under på en ny kontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. 34-åringen blir dermed i klubben ut neste sesong.

    Anders Østli
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • To ferger ute av drift på fjorden

    Det er timelange køer både i Moss og Horten nå, fordi både «Bastø V» og «Bastø VI» er tatt ut av trafikk på grunn av sterk vind i Oslofjorden. Det opplyser Bastø Fosen, som ber reisende beregne ekstra ventetid.