NRK Meny
Normal

–Vi må ta flere poeng

Det sier Sarpsborg 08s Tom Erik Breive til klubbens egne hjemmesider før søndagen kamp mot Bodø/Glimt.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08 har tatt 14 poeng så langt denne sesongen og ligger med det på 11. plass før kveldens kamp. Gjestene har overbevist så langt og ligger på 8. plass, fire poeng foran Sarpingene.

– Det er jo ingen hemmelighet at Glimt har hatt en god sesong så langt. De har fått med seg et par gode resultater, og så vet vi jo at de er veldig gode på kontringer og det må vi være oppmerksome på,sier Breive til Sarpsborg-08s egne hjemmesider.

Tom Erik Breive

Tom Erik Breive, som her har scoret i en annen kamp, tror på en vanskelig kamp mot Bodø/Glimt.

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

–Nøye med valgene våre

Bodø/Glimt står så langt med to seire på bortebane denne sesongen, og de har som eneste lag,så langt, slått hjemmesterke Viking i Stavanger. Breive mener å ha resepeten klar på hvordan nordlendingene skal beseires.

– Vi må være veldig nøye med valgene vi gjør på banen. Så må vi prøve å ha ballen mer i laget enn hva vi har hatt de siste kampene og ta sjansene vi får,sier Breive.

Hjemmelaget må klare seg uten midtbanemotoren Steffen Ernemann til kveldens kamp. Dansken soner en karantene for gule kort. Det bekymrer ikke Sarpsborg-veteranen nevneverdig.

–Jeg og Gudi (Gudmundir Thorarinsson) har en god forståelese og jeg liker å spille med Gudi. Han er en utrolig god fotballspiller så jeg tror dette her skal gå bra, sier Breive

Mister Samuel

Aaron Samuel har vært en stor spiller for hjemmelaget siden overgangen fra Vålerenga i fjor. Nigerianeren har nærmest vært en målgarantist på Sarpsborg stadion. Samuel har overbevist så mye at selveste Sven Göran Eriksson har valgt å hente ham til sin kinesiske klubb Guangzhou.

– Aaron er en spiller som kan gjøre ting alene på topp, så det er jo ingen tvil om at vi mister en veldig god spiller. Men det betyr bare at da er det bare andre spillere som må stå frem og ta ansvar. Det er viktig å huske på at vi er et lag og vi kommer til å bestå selv om en spiller forsvinner. Det er forventet nye spillere inn så jeg tror vi kan komme forsterket ut av dette, avslutter Breive.

Kampen kan du følge her fra klokken 18:00

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Går for science-linje igjen

    Fylkestinget har vedtatt å ha to science-linjer på Greåker videregående skole igjen. Tallet på studieplasser ble kuttet fra 60 til 30 i fjor, men en underskriftsaksjon fikk nok respons til at fylkestinget måtte behandle et forslag. I dag var det et enstemmig fylkesting som doblet skoletilbudet igjen.

  • Brussalget i Norge kraftig ned

    Salget av brus i Norge har gått ned med 12 millioner liter hittil i år, melder NTB. Det er en nedgang på nesten 11 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Bryggeri- og drikkevareforeningens oversikt viser at salget av brus tilsatt sukker alene har gått ned med 12,48 prosent.

    Importerer brus og godteri
    Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK