NRK Meny
Normal

–Vi må ta flere poeng

Det sier Sarpsborg 08s Tom Erik Breive til klubbens egne hjemmesider før søndagen kamp mot Bodø/Glimt.

Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Sarpsborg 08 har tatt 14 poeng så langt denne sesongen og ligger med det på 11. plass før kveldens kamp. Gjestene har overbevist så langt og ligger på 8. plass, fire poeng foran Sarpingene.

– Det er jo ingen hemmelighet at Glimt har hatt en god sesong så langt. De har fått med seg et par gode resultater, og så vet vi jo at de er veldig gode på kontringer og det må vi være oppmerksome på,sier Breive til Sarpsborg-08s egne hjemmesider.

Tom Erik Breive

Tom Erik Breive, som her har scoret i en annen kamp, tror på en vanskelig kamp mot Bodø/Glimt.

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

–Nøye med valgene våre

Bodø/Glimt står så langt med to seire på bortebane denne sesongen, og de har som eneste lag,så langt, slått hjemmesterke Viking i Stavanger. Breive mener å ha resepeten klar på hvordan nordlendingene skal beseires.

– Vi må være veldig nøye med valgene vi gjør på banen. Så må vi prøve å ha ballen mer i laget enn hva vi har hatt de siste kampene og ta sjansene vi får,sier Breive.

Hjemmelaget må klare seg uten midtbanemotoren Steffen Ernemann til kveldens kamp. Dansken soner en karantene for gule kort. Det bekymrer ikke Sarpsborg-veteranen nevneverdig.

–Jeg og Gudi (Gudmundir Thorarinsson) har en god forståelese og jeg liker å spille med Gudi. Han er en utrolig god fotballspiller så jeg tror dette her skal gå bra, sier Breive

Mister Samuel

Aaron Samuel har vært en stor spiller for hjemmelaget siden overgangen fra Vålerenga i fjor. Nigerianeren har nærmest vært en målgarantist på Sarpsborg stadion. Samuel har overbevist så mye at selveste Sven Göran Eriksson har valgt å hente ham til sin kinesiske klubb Guangzhou.

– Aaron er en spiller som kan gjøre ting alene på topp, så det er jo ingen tvil om at vi mister en veldig god spiller. Men det betyr bare at da er det bare andre spillere som må stå frem og ta ansvar. Det er viktig å huske på at vi er et lag og vi kommer til å bestå selv om en spiller forsvinner. Det er forventet nye spillere inn så jeg tror vi kan komme forsterket ut av dette, avslutter Breive.

Kampen kan du følge her fra klokken 18:00

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH krever beklagelse

    Halden Topphåndball krever en offisiell beklagelse fra dommerne som dømte gårsdagens cupkamp mot Elverum. Det skriver klubbens daglige leder i en pressemelding. Han reagerte spesielt på en kommentar fra den ene dommeren som ble oppfattet som krenkende. Håndballforbundet har nå fått en rapport fra klubben.

    Mads Fredriksen
    Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK
  • Alvimhaugen skole kan vinne pris

    Alvimhaugen skole i Sarpsborg er en av femten skoler i landet som er nominert til Dronning Sonjas skolepris. Prisen skal gå til en skole som har utmerket seg ved å praktisere likeverd og inkludering. Prisen består av 250 000 kroner, et diplom og et kunstverk laget av Dronning Sonja. Vinneren blir annonsert 10. oktober.