NRK Meny
Normal

«Lagkamerater» med Steffen Ernemann

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 ti spørsmål om lagkameratene. Her kommer Steffen Ernemann.

Annenhver dag frem til seriestart i eliteserien stiller vi en spiller i Sarpsborg 08 ti spørsmål om lagkameratene. Her kommer Steffen Ernemann.

Hvem er dårligst til å danse? Hvem har verst klesstil? Hvem er lengst i dusjen?

Det er noen av spørsmålene vi stilte 17 spillere og trener Ian Burchnall i Sarpsborg 08 om deres lagkamerater, under treningsleieren på La Manga i midten av februar.

Svarene presenteres i 18 videoer, som vi publiserer på våre nettsider annenhver dag frem til Sarpsborg 08 serieåpner hjemme mot Brann 30. mars.

Se tidligere episoder:

 1. Kjetil Berge
 2. Mohamed Elyounoussi
 3. Olav Øby
 4. Thórarinn Valdimarsson
 5. Martin Hoel Andersen
 6. Sindre Wormdahl
 7. Haraldur Björnsson
 8. Christian Brink
 9. Ole Christoffer Heieren Hansen
 10. Tom Erik Breive
 11. Badr Rahhaoui
 12. Claes Kronberg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Beslagla 500 kartonger

  Tollerne på Ørje stanset i natt en bil og beslagla 100.000 sigaretter. Politiet har pågrepet en estlender som er på vei til arrest og avhør.

 • Ber russen følge reglene

  Politiet skriver på Twitter at de har mottatt vanvittig mange klager mot russ på grunn av støy og særdeles høy musikk. De har ikke hatt kapasitet til å rykke ut på alle meldingene, og anmoder russen på sterkeste om å vise hensyn og forholde seg til gjeldende regler.

  Russen samlet seg for å danse mellom russebiler og busser.
  Foto: Frans Graham Guttormsen / NRK