NRK Meny
Normal

– Ektepar brutalt overfalt av ni-ti personer

Politiet har pågrepet en person etter en voldsepisode utenfor NAV i Eidsberg søndag kveld.

NAV Eidsberg

Voldsepisoden skjedde utenfor NAV-kontoret i Eidsberg søndag kveld.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Ifølge Smaalenenes Avis, som har snakket med en av de fornærmede, skal et ektepar ha blitt brutalt overfalt av ni-ti personer utenfor NAV-kontoret i Eidsberg.

Overbetjent Rune Isaksen ved Indre Østfold politistasjon bekrefter at politiet etterforsker episoden.

– Jeg kan bekrefte at det var en voldsepisode i går kveld og at en person er pågrepet. Men det er meldt om at det også var flere gjerningsmenn, sier han til NRK.no.

Mulig hevnaksjon

De to fornærmede skal kun ha pådratt seg mindre skader, men politiet betegner voldsepisoden som alvorlig.

– Det er et bakteppe her som skal etterforskes videre. Vi må avhøre både den pågrepne og de to fornærmede, for å finne ut hva som er bakgrunnen for det som har skjedd, sier Isaksen.

Ifølge Smaalenenes Avis skal det dreie seg om en hevnaksjon etter en tidligere voldssak.

– Det kan være et mulig motiv, men som sagt er dette noe som må etterforskes videre for å få en klarhet i, sier Isaksen til NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kvinne savnet i Moss

    Politiet melder at en 78 år gammel kvinne er savnet fra sykehuset i Moss. Kvinnen er cirka 170 centimeter høy, har kort grått hår, briller, mørke bukser og brun boblejakke. Ifølge politiet har hun også dårlig helse.

  • Klager på musikkstøy fra festningen

    Naboer til Fredriksten festning i Halden ber Fylkesmannen i Østfold vurdere om reglene følges under store konserter på festningen. Festivalen Tons of Rock og Landstreffet for russ trekkes fram som arrangement som skaper mye støy og går ut over nattesøvn og trivsel for de som bor i området.

    tons of rock 2015
    Foto: Rune Fredriksen / NRK