NRK Meny
Normal

- Vi tror på seier

FFK trener Trond Amundsen (bildet) har tro på egne spillere før den viktige kampen mot Aalesund i kveld.

Trond Amundsen
Foto: Tor René Stryger/NRK

Med seier i dag vil FFK krype opp i ryggen på Sogndal, som ligger på den viktige kvalifiseringsplassen i eliteserien. Men da må Aalesund beseires hjemme på Fredrikstad Stadion. Et Aalesund lag som kommer til plankebyen uten borteseier i årets serie.

♦ Se tabell her :

- Aalesund har mange gode ballspillere og vi må få de ut av rytmen
Vi må stenge rom og ikke gi dem tid, sier Trond Amundsen til NRK.

For FFK har sesongen som kjent vært tung, men til tross for det er stemninga i troppen på topp i følge treneren.

- Stemninga er fantastisk bra. Jeg syns gutta har vært utrolig flinke til å holde fokus der det skal være i hele år, og det er de også inn mot kampen i dag , sier FFK treneren til NRK.

Trenger fem seire til

For FFK blir kampen i dag livsviktig i forhold til å få kontakt med lagene foran på tabellen. Noe trener Amundsen er veldig klar over.

- Både her i dag og i kampene som kommer er det viktig å plukke bra med poeng. Vi må helst sikkert vinne fem kamper til i år, og vi håper å ta den første her i dag,sier Amundsen.

FFK har i tur og orden mistet sentrale spillere,og klubben ønsker å forsterke før overgangsvinduet stenger 31. August. Og Amundsen er klar på hva laget hans trenger.

- Vi trenger offensive spillere, vi har mista fire og fått inn fire, men vi skulle gjerne fått inn noen spillere som kan score mål, avslutter Amundsen til NRK.

Kampen mellom FFK og Aalesund kan du følge her fra klokken 19:00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt etter utforkjøring

    En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.

  • Bilbrann i Eidsberg

    Indre Østfold brannvesen har rykket ut til Torpåsveien i Eidsberg etter meldinger om brann i en bil. Det skal ikke være fare for spredning og brannvesenet er i gang med slukking. Politiet er i kontakt med bileier.