NRK Meny
Normal

- Vi tror på seier

FFK trener Trond Amundsen (bildet) har tro på egne spillere før den viktige kampen mot Aalesund i kveld.

Trond Amundsen
Foto: Tor René Stryger/NRK

Med seier i dag vil FFK krype opp i ryggen på Sogndal, som ligger på den viktige kvalifiseringsplassen i eliteserien. Men da må Aalesund beseires hjemme på Fredrikstad Stadion. Et Aalesund lag som kommer til plankebyen uten borteseier i årets serie.

♦ Se tabell her :

- Aalesund har mange gode ballspillere og vi må få de ut av rytmen
Vi må stenge rom og ikke gi dem tid, sier Trond Amundsen til NRK.

For FFK har sesongen som kjent vært tung, men til tross for det er stemninga i troppen på topp i følge treneren.

- Stemninga er fantastisk bra. Jeg syns gutta har vært utrolig flinke til å holde fokus der det skal være i hele år, og det er de også inn mot kampen i dag , sier FFK treneren til NRK.

Trenger fem seire til

For FFK blir kampen i dag livsviktig i forhold til å få kontakt med lagene foran på tabellen. Noe trener Amundsen er veldig klar over.

- Både her i dag og i kampene som kommer er det viktig å plukke bra med poeng. Vi må helst sikkert vinne fem kamper til i år, og vi håper å ta den første her i dag,sier Amundsen.

FFK har i tur og orden mistet sentrale spillere,og klubben ønsker å forsterke før overgangsvinduet stenger 31. August. Og Amundsen er klar på hva laget hans trenger.

- Vi trenger offensive spillere, vi har mista fire og fått inn fire, men vi skulle gjerne fått inn noen spillere som kan score mål, avslutter Amundsen til NRK.

Kampen mellom FFK og Aalesund kan du følge her fra klokken 19:00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.