NRK Meny
Normal

- Hverdager er dårlige fotballdager

Fredrikstad FKs Hans Erik Ramberg vil ha flere kamper på lørdager.

HAns Erik Ramberg

FFKs Hans Erik Ramberg i duell med s Ebrima Sohna ( til høyre) under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Fredrikstad i Sandefjord.

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

9804 personer betalte for å se tirsdagens oppgjør mellom fjorårets to topplag FFK og Stabæk.

LES OGSÅ: 18-åring ga Stabæk-seier

Savner folkefesten

Det er første gang det er under 10 000 tilskuere på nye Fredrikstad Stadion, noe verken klubben eller spillerne er tilfreds med.

FFK-kaptein Hans Erik Ramberg mener å ha forklaringen.

- Hverdager er dårlige dager for fotball. Tidligere har vi hatt noen lørdagskamper og da leverte vi en folkefest hver eneste gang. Etter hva jeg vet satt flere butikker og restauranter omsetningsrekord. Det hadde ikke vært meg i mot å ha det slik oftere, sier han til NRK.

- Passer dårlig med familieliv

Ramberg sier at det ikke er noe tvil om at spillerne i FFK ønsker å spille sine kamper på lørdager.

- Det betyr også mye for oss som begynner å bli litt eldre og som har familie. Vi har ikke hatt mye fri i år, og kommer ikke til å få det heller. Hvis vi hadde fått spille lørdagskamper, kunne vi ihverfall få en tilnærmet normal uke, sier Ramberg.

FFK-kapteinen viser til at NISO jobber på spreng for å fremme spillernes krav og ønsker, men han savner fortgang i saken.

- Jeg har vært opptatt av dette i mange år, men det har ikke skjedd så mye så lenge jeg har spilt fotball på dette nivået, sier Ramberg til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Buss og bil kolliderte

    En person er lettere skadet etter at en bil og en buss har kollidert like ved Fredrikstadbrua på Gamlebysiden. Personen var passasjer på bussen, opplyser politiet på Twitter.

  • Mulig drukningsulykke i Halden

    Nødetatene har rykket ut til Tistedal i Halden etter melding om en mulig drukningsulykke. Det er funnet en livløs mann på stedet. Helsepersonell utfører livreddende førstehjelp på vedkommende.