Kvik-Mjølner stoppet av streik

Toppkamp i 2. divisjon utsatt på grunn av streik.

Sabri Khattab, Kvik Halden

UTSATT PÅ UBESTEMT TID. Sabri Khattab (bildet) og de øvrige Kvik Halden-spillerne får ingen kamp mot Mjølner søndag.

Foto: Morten Jacobsen/kvikhalden.no

Morgendagens kamp mellom Kvik Halden og Mjølner på Halden stadion er utsatt, i og med at parkvesenet i Halden kommune er ute i streik.

Kampen er utsatt på ubestemt tid.

Både Mjølner og Kvik Halden har 13 poeng etter sju spilte runder i 2. divisjon avdeling 4, og ligger henholdsvis på en 2. og en 4. plass på tabellen.

Les også:

Ikke avklart i kommunesektoren

Selv om deler av streiken ble avblåst i løpet av natt til lørdag, så er fortsatt Unio og Fagforbundet i streik.

Fagforbundet varsler en opptrapping av streiken, og flere østfoldinger vil bli berørt av streiken i uka som kommer.

De streikende kommuneansatte i Østfold er blant annet tatt ut i Halden.

Ivar Morten Normark

VILLE GJERNE HA SPILT. Norges Fotballforbund godkjente ikke fotballbanen på Strupe i Halden som reservearena. Ivar Morten Normark, trener og sportslig leder i Mjølner, er både skuffet og forbannet.

Foto: Chris Kyllingmark / Scanpix

Skuffet og forbannet

Bussen, som skulle bringe Mjølner til Evenes flyplass, og deretter videre til Gardemoen og Halden var allerede på vei, men måtte kalles tilbake, ifølge avisen Fremover.

Fotballforbundet kunne ikke garantere at banen i Halden, som er et kommunalt anlegg, ble istandgjort. Reservearenaen på Strupe i Halden, som først ble godkjent, fikk allikevel ikke godkjennelse.

Mjølner-trener Ivar Morten Normark ville helst ha spilt kampen, og var ikke fornøyd med fotballforbundets avgjørelse om å nekte spill på Strupe.

- Det er jo ikke Champions League finale vi skal spille! Få nå spilt kampen, det kan da ikke spille noen rolle at vi flytter til kunstgress og reservearena når omstendighetene er såpass ekstreme som nå, sa Normark ifølge avisen Fremover.