Båt stjålet fra Vansjø i natt

Tore Ekran er avhengig av båt for å komme seg til hytta ved Elverhøy i Vansjø. I natt ble båten stjålet.

Laster kart, vennligst vent...

Båten ble stjålet fra Elverhøy i Vansjø natt til lørdag.

– Enten så er det pøbelstreker, eller så er det noen som har gjort det bevisst og tatt den opp av vannet for å selge den, sier hytteeieren til NRK.no.

For å komme seg til hytta i Vansjø må han enten gå i drøyt 45 minutter, eller bruke båtveien.

– Det er kjempetråkig, for vi er avhengige av båten. Heldigvis har vi en hyggelig nabo som har lånt oss en liten båt i helgen. Vi har fått kikket etter båten, men den er sporløst borte.

Tidligere i juni ble en båt stjålet også fra Sperrebotn i Vansjø. Det var en båt på 19 fot av merket Yamarin 5910, med en Yamaha-motor med 100 hestekrefter påmontert.

– Det er kjedelig at båter begynner å forsvinne også i Vansjø-området. Jeg tror dette er den tredje båten som har forsvunnet på et par måneder.

Båten til Tore Ekran er en Buster x-small aluminiumsbåt, med en blå stripe. Båten er påmontert en 15 hesters Yamaha. Den har blitt stjålet i løpet av natt til lørdag.

– Vi kom hit med båt i går kveld og da jeg skulle ned på brygga i formiddag var båten borte. Jeg skjønner jo at det forsvinner mange båter i Norge, men det er litt tråkig når man får det så nært innpå seg, sier Ekran.

Forholdet er politianmeldt. Politiet kan kontaktes på telefon 02800 dersom noen har sett båten eller vet hvor den befinner seg.