Hopp til innhold

60 år og bloggnerd

Anne Lise Dybdahl fra Rygge lærte å blogge da hun deltok på et datakurs i fjor. Nå er hun hekta.

Anne Lise Dybdahl

Anne Lise Dybdahl sjekker bloggen sin mange ganger daglig.

Foto: privat

– Jeg bruker enormt mange timer på blogging. Døren til kontoret står åpen, og hver gang jeg går forbi må jeg inn for å se om det har skjedd noe nytt, sier bloggeren Anne Lise Dybdahl og ler.

HØR REPORTASJEN:

Eldre som blogger

Ønsker flere eldre bloggere

Dybdahl blogger om dagligdagse ting og legger ut bilder hun selv har tatt. Hun mener det er på høy tid at også de eldre blir representert i bloggmiljøet.

Det er ingen der ute som vet hva du tenker eller om du er ensom eller ei. Du må selv gjøre noe med situasjonen din. Fortell at du er til stede du også.

Anne Lise Dybdahl

– Hvorfor skal vi sitte hjemme å tvinne tommeltotter? Vi må holde oss oppdaterte og gjøre noe som er morsomt, sier hun og mener at eldre absolutt har noe nytt å tilføye på bloggfronten.

– Vi har mange erfaringer og du skal ikke gjøre deg eldre enn du er, oppfordrer 60-åringen.

Besøk Anne Lise Dybdahls blogg her.

Ikke for nybegynnere

Dybdahl innrømmer at blogging ikke er for nybegynnere.
– Det var vanskelig til å begynne med fordi jeg måtte sette meg inn i en haug med koder og navn. Ikke visste jeg hva jeg skulle skrive om heller, forteller hun.

Men med god hjelp fra kurslederne klarte Dybdahl å mestre bloggformatet, og det skulle hun ønske flere på hennes alder gjorde.

– Jeg tror det er mange eldre som sitter hjemme, kanskje alene, med en datamaskin i huset, uten å vite hvordan de skal bruke den. De burde absolutt lære seg å blogge, for dette er kjempemoro, stråler bloggentusiasten.