Hopp til innhold
Veltet tankbil
Foto: Brannvesenet

Veltet tankbil lekker propan

Oppsummert

Arbeidet har startet med å pumpe sju tonn med propan fra den veltede tankbilen i Telemark over i en ny tankbil søndag morgen. Tankbilen kom fram til Hjartdal i Telemark i 1-tiden natt til søndag.

  • Høyspentlinjene må kobles ut

    Det lekker fra en veltet tankbil lastet med 7 tonn propan i Hjartdal i Telemark. Veien er stengt og en familie som bor i nærheten er evakuert. Høyspentlinjene i området må kobles ut før tømmingen av vogntoget kan starte.

  • 12 timer før E134 åpner

    Arbeidet med å overfører propan fra en veltet tankbil i Telemark kommer til å ta minst tolv timer, opplyser politiet. Bilen lastet med 7 tonn propan veltet i Hjartdal i går kveld. E134 er stengt til arbeidet er ferdig.

    Laster Twitter-innhold
  • Tømmer veltet tankbil i Telemark

    Arbeidet med å pumpe sju tonn med propan fra den veltede tankbilen i Telemark over i en ny tankbil har startet. Politiet regner med å være ferdige ved 03-tiden, og vil forsøke å flytte bilden ved dagslys.

  • Veltet tankbil lekker propan

    Det lekker fra en veltet tankbil som er lastet med 7 tonn propan i Hjartdal i Telemark, melder politiet. Tankbilen veltet på E134, 2 til 3 kilometer vest for Sauland sentrum i Hjartdal kommune. Det er ikke kjent hvorfor tankbilen veltet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no